OTIŠLA DA PARTIJA PO KLUBOVIMA, PA ZAVRŠILA NA DOŽIVOTNOJ ROBIJI! Ostavila paralizovano dete kod kuće da UMRE u mukama!

Majka iz pakla je osuđena na doživotni zatvor zbog ubistva ćerke!

facebook/Lauren Dean

Zla majka koja je ostavila svoju ćerku sa teškim invaliditetom kod kuće da bi mogla da izađe u noćni klub, osuđena je na doživotnu robiju. Loren Kej Din napustila je svoju sedmogodišnju ćerku Džordin Bareru kako bi mogla da ide u klub, uprkos tome što je dete, koje je prikovano za krevet, teško bolesno i na sondi za hranjenje. Zastrašujući incident izazvao je šok u zajednici u Teksasu nakon što se Lorenina odluka da ode u klub pokazala fatalnom za njenu ćerku. 

Policajci su odgovorili na prijavu da je žena ostavila ćerku Džordin, zajedno sa njeno dvoje maloletne dece, kod kuće da bi izašla na zabavu 30. januara 2020. Policija Bej Sitija je nakon prijave otišla na proveru u porodični stan u bloku 2200 u Bordou. Istražitelji su rekli da je Loren pozvala policajca u stan da pokaže da su deca dobro - pre nego što je zapanjeni policajac pronašao Džordin već mrtvu.

U kući je pronađeno i još dvoje dece, starosti tri meseca i pet godina. Džordin je imala Daunov sindrom i cerebralnu paralizu i nije bila komunikativna. Istražitelji su rekli da je Džordin takođe bila na sondi za hranjenje, a tužioci su tvrdili da je umrla dok je majka bila na zabavi.

Zapisi pokazuju da je Loren uhapšena i zadržana u zatvoru okruga Matagorda zbog tri optužbe za krivična dela drugog stepena: napuštanje, ugrožavanje deteta i neposredna opasnost za telesnu povredu. Prema sudskim zapisima, Loren Kej Din izjasnila se krivom za ubistvo Džordin Barere i osuđena je na doživotni zatvor. Loren je priznala krivicu da bi izbegla suđenje i mogućnost smrtne kazne, tvrde izveštaji.

(MONDO)