Svet

UKRAJINSKOG MINISTRA PITALI KAD ĆE KRAJ RATA, A ON SE ŠALI!? Šok odgovor Reznjikova, pričao o TAROTU (VIDEO)

Autor Nikola Todorović

Iznenađujuća izjava ministra odbrane Ukrajine o tarot kartama.

Izvor: twitter/NEXTA_tv

Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov na konferenciji za medije iznenadio je prisutne odgovorom na pitanje o tome kada će biti završen rat u Ukrajini. Kako je na Tviteru prenela NEXTA TV njegov odgovor bio je potpuno neočekivan. "Presvlačio sam se posle trčanja i ostavio svoje tarot karte u sobi. Ne mogu da vam kažem kada", odgovorio je Reznikov.

On je na Tviteru svojevremeno pisao i o zahtevu za članstvo u NATO koje je podnela Ukrajina. "Ukrajina je već u članstvu NATO i daje značajan doprinos bezbednosti slobodnog sveta. Zahvalni smo generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu za njegovu podršku Ukrajini. Prešli smo dugačak put i već smo u članstvu Alijanse. Ukrajina već daje značajan doprinos bezbednosti slobodnog sveta. Siguran sam da će pobeda i uspešne reforme otvoriti nove horizonte Ukrajini", naveo je Reznikov na "Tviteru".

Podsetimo, rat u Ukrajini počeo je 24. februara kada je ruska vojska započela invaziju. Proteklih nedelja, nakon ruske aneksije četiri ukrajinske regije rat se ponovo zahuktao nakon eksplozije na mostu koji spaja Rusiju sa Krimom, a na to je Moskva uzvratila brojnim raktenim napadima na Kijev i druge gradove u Ukrajini.

Pogledajte šta je rekao ukrajinski ministar odbrane:

(MONDO)