Svet

ZAHAROVA ZAPREPASTILA NOVIM VIDEOM! Zbunila javnost, svi se pitaju šta joj je - Plače dok recituje OVU pesmu (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Zaharova plače dok recituje pesmu koja prenosi neke od užasa rata za one koji su u njemu učestvovali.

Izvor: Twitter/@francis_scarr

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koja se inače pojavljuje na televiziji i u drugim medijima u skladu s poslom koji obavlja, ovaj put se pojavila na ekranima u jednom totalno drugačijem raspoloženju.

Iz za sada nepoznatih razloga, službenica ministarstva, na čijem čelu je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, snimljena je kako čita pesmu uticajnog sovjetskog kantautora i pesnika Vladimira Visockog iz Drugog svetskog rata, prenosi Skaj njuz.

U video klipu objavljenom na društvenim mrežama, Zaharova plače dok recituje pesmu koja prenosi neke od užasa rata za one koji su u njemu učestvovali, verovatno je postojala želja da se nedaće boraca Drugog svetskog rata uporede sa nesrećama onih koji trenutno ratuju za Rusiju.

Inače, pre par meseci Zaharova je snimila još jedan čudan snimak na kojem se vidi kako službenica ministarstva na erotski način jede jagode i istovremeno snima ceo proces. Video je objavljen letos na internetu i zgrozio mnoge korisnike društvenih mreža.

(MONDO)