Svet

PRONAĐEN SNIMAK! ZBOG ČEGA JE ANIN MUŽ BIO KOD KONTEJNERA? Ovo je pronađeno u smeću, a evo šta je on rekao policiji!

Autor Jana Desovski

Policija pregleda bezbednosne snimke na kojima se vidi muž Ane Volš pored kontejnera nekoliko sati nakon njenog nestanka.

Izvor: YouTube/Inside Edition/Screenshot/7NWESTBOSTON/Screenshot

Sigurnosna kamera sa prodavnice pića koja gleda na kontejner za smeće u "Svampskotu" privukla je pažnju policajaca. Više izvora "7NEWS"-a kaže da je državna policija Masačusetsa došla do video snimka koji prikazuje Brajana Volša kod kontejnera u satima nakon nestanka njegove supruge Ane Volš.

Smeštena iza prodavnice pića, kamera se nalazi u blizini pijace "Whole Foods", u koju je Brajan navodno zastao da kupi nešto za majku, prema sudskim dokumentima. Kada je "7NEWS" razgovarao sa rukovodocioma prodavnice pića i pitao da li reporter može da pogleda sporni video, od novinara je zatraženo da napusti prostoriju i da prodavnica ne može ništa da kaže dok policija vodi istragu. Volš je ranije rekao vlastima da je obavio kupovinu za svoju majku u dva supermarketa, koji se nalaze preko puta njenog doma.

Međutim, zvaničnici su rekli da Volš nije viđen ni na jednom snimku iz "Whole Foods-a" nakon što je policija prošla kroz snimke sa unutrašnje kamere. Policija je takođe odnela kontejner za smeće iz apartmanskog kompleksa njegove majke u okviru istrage, pretražujući sadržaj na transfer stanici u Pibodiju. Pretresom je navodno pronađeno nekoliko potencijalnih dokaza, uključujući testeru za metal, delove tepiha, kese za smeće sa krvavim komadima tkanine i dokaze o sredstvima za čišćenje.

Ana Volš (39), žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, je majka troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine. Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

(MONDO)