Svet

ANA VOLŠ OSTAVILA JEZIVU PORUKU SVOM MUŽU NA KUTIJI ŠAMPANJCA! Prodala stan i auto, a onda je uradila nešto NEOČEKIVANO

Autor Uroš Matejić

Ana je navodno napisala zloslutnu poruku na kutiji šampanjca svom mužu u novogodišnjoj noći.

Izvor: instagram/anawalshe

Lepa Beograđanka, Ana Volš (39), koja je nestala u noći između 31. decembra i 1. januara prodala je svoju imovinu za gotovinu nekoliko dana pre nego što joj se izgubio svaki trag i ostavila je jezivu poruku svom mužu Brajanu Volšu, otkrivaju strani mediji.

Kao što je već poznato, Ana Volš je poslednji put viđena u ranim satima 1. januara u svom domu u Kohasetu u Masačusetsu. Njen suprug Brajan Volš, osuđeni prevarant, prijavio je njen nestanak 4. januara, rekavši policiji da ju je poslednji put video kada je otišla na aerodrom za Novu godinu.

On je uhapšen 8. januara i optužen je da je ometao policijsku istragu o njenom nestanku. U toku je velika potraga, a istražitelji su pronašli krvavi nož u podrumu kuće bračnog para, a krv, sekiru i nožnu testeru u obližnjem đubrištu. Tužioci kažu da je Volše 2. januara potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje.

Sada su se pojavili novi detalji o danima koji su prethodili nestanku Ane Volš. Prijatelji su rekli za NBC Vašington da je žurila da se otarasi imovine, uključujući stan i auto, krajem decembra.

Kako su oni dodali Ana je navodno takođe napisala zloslutnu poruku na kutiji šampanjca svom mužu u novogodišnjoj noći - samo nekoliko sati pre nego što je nestala.

(MONDO)