Svet

MAJKA ANE VOLŠ U ČUDU - "JA U TO NE VERUJEM"! Evo kako je reagovala kada je čula da je Brajan optužen za ubistvo

Autor Uroš Matejić

Milanka je rekla da u ovo ne može da veruje da je zet ubio njenu ćerku Anu Volš.

Izvor: Facebook/Ana Walshe

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane, Beograđanke za kojom se traga od 1. januara, najnovija je vest u američkim i srpskim medijima.Njena majka Milanka Ljubičić ne veruje u činjenicu da je njen zet Brajan Volš naudio njenoj ćerki, a prvo što je rekla je: "Ja u to ne mogu da verujem".

Milanka je rekla da u ovo ne može da veruje, kao što ne može da veruje u sve vesti koje su se do sad pojavljivale na račun njenog zeta.

"Moj zet ne bi učinio ništa nažao mojoj Ani i ja ne verujem ni u jednu izjavu koja je do sada bila vezana za mogućnost da joj je Brajan naudio. Uverio me je da je Ana dobro i da je živa i ja mu verujem. Šokirana sam novim detaljima da je navodno ubijena, jer ja se i dalje nadam da je ona živa i da je dobro", izjavila je za Kurir.

Podsetimo, Brajan Volš optužen je za ubistvo supruge Ane Volš tri nedelje nakon što je nestala. Optuženi se već nalazi u pritvoru pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Kako piše dejli mejl, policija je nedeljama sastavljala slučaj protiv njega. Veruje se da slučaj uključuje dokaze poput tragova krvi koji su pronađeni u podrumu njihove kuće i krvave sekire.

Ana Volš nestala je 1. januara. Brajan je njen nestanak prijavio tek 4. januara. Četiri dana kasnije uhapšen je pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Majka nestale Beograđanke govorila je da ne veruje da bi Anin suprug bio u stanju da je povredi.

(MONDO/Kurir)