Svet

PRVA DAMA AMERIKE POLJUBILA MUŽA KAMELE HARIS U USTA I ZAPALILA SVET! Neko od Bajdenovih mora da pravi skandal (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Džil Bajden je izašla na binu uz aplauz, a zatim je krenula ka Dagu Emhofu, mužu Kasmele Heris i poljubila ga u usta.

Izvor: Twitter/Printscreen/Collin Rugg

Džil Bajden je pozdravila muža potpredsednice Kamale Haris poljupcem u ivicu usne neposredno pre nego što je njen muž započeo svoje obraćanje o stanju nacije.

To se dogodilo nekoliko minuta pre nego što je predsednik Džo Bajden započeo svoje obraćanje: prva dama Džil Bajden pozdravila je muža potpredsednice Kamale Haris poljupcem u usnei - zapalila društvene mreže. Džil Bajden je izašla na binu uz aplauz, a zatim je krenula ka Dagu Emhofu, potpredsedničinom mužu, i pružila mu ruku.

A onda je usledio trenutak, isprva kontroverzan, ali ubrzo viralan: "Njih dvoje su razmenili poljubac, u usta... ili ne baš u usta, ali tu negde?", pitaju u neverici korisnici društvenih mreža.

"Poljubac unije", ironično je prokomentarisao tabloid Njujork post, koji ne sumnja da je u pitanju "poljubac u usta". Takvo mišljenje deli i Foks njuz, koji je objavio snimak pod naslovom: "Džil Bajden i Daglas Emhof su se poljubili u usta".

"Hajde, kovid, sada je to stvarno prošlost", "To je najveća akcija koju je dobila u poslednjih nekoliko godina", "Odvratno", "Možda posle podne rade više nego što piju čaj", nizali su se komentari.

(MONDO)