Svet

DOVEO MAJKU NA MAGNETNU REZONANCU I DOBIO METAK U STOMAK! Šok u bolnici, lekari "peru ruke" od ZVEZDE TikToka!

Autor Aleksandar Blagić

Brazilski advokat ušao je u bolničku sobu za magnetnu rezonancu sa pištoljem, a onda je došlo do nesreće u kojoj je on upucan u stomak.

Izvor: TikTok/leandromathias_adv

Brazilski advokatLeandro Matijas de Novajes (40) je ušao u bolničku sobu za magnetnu rezonancu sa pištoljem i preminuo je nakon nesreće koja je usledila, prenosi "Independent". Iz bolnice navode da nisu znali da on ima pištolj jer im ga nije prijavio tj. uneo ga je na "sopstvenu odgovornost".

Advokat Leandro Matijas de Novajes (40) je odveo svoju majku na pregled 16. januara. Ušao je u bolničku sobu za magnetnu rezonancu sa pištoljem iako mu je pre ulaza rečeno da ukloni sve metalne predmete.

Kako je advokat ušao u prostoriju, pištolj je opalio jer se našao u magnetnom polju uređaja. Metak ga je pogodio u stomak, a on je preminuo 6. februara u bolnici Sao Luiz Morumbi.

Leandro Matijas de Novajes se pored advokature bavio i društvenim aktivizmom. Zalagao se za pravo na nošenje oružja. Svoje stavove je promovisao na Instagramu i TikToku na kojem je imao oko 8.000 pratilaca. Policija je potvrdila da je oružje registrovano i imao je dozvolu za nošenje i posedovanje oružja.

(MONDO)