Svet

IMA TIGROVE U DVORIŠTU, ŽIVI BAHATO! Ovo je biznismen koji je napravio LUKS zgrade u Turskoj, sada su postale GROBLJE!

Autor Jana Desovski

Ozkan se hvalio da je kao materijal za zgrade koje je gradio, korišćen beton otporan na zemljotres.

Izvor: twitter/cumhuriyetgzt

Otkriveno je da je Mehmet Ozkan, vlasnik "Ozkan Kardesler Insat-a", koji je izgradio lokaciju Ozkan "Golden Siti" iliti Zlatni grad, koja je uništena u Hataju kao rezultat zemljotresa u centru Kahramanmaraša i postala groblje za stotine ljudi, bio kandidat za gradonačelnik Antakije iz AK Partije 2019. Takođe se saznalo da je Ozkan držao dva tigra u bašti svoje kuće.

Ozkan Kardesler Insat, koji je izgradio Ozkan Golden Siti blokove, koji su postali grobovi za stotine ljudi u četvrti Antakia u Hataju, prodao je stanove 2017. godine, rekavši da su za zgrade koje je izgradio korišćeni "beton C-35 otporan na zemljotres i gvožđe koje je analizirano na TSE". Vlasnik kompanije Ozkan Kardesler Insat, Mehmet Ozkan, takođe je reklamirao kompleks, a u reklami se navodi da se u zgradi nalazi i teretana i streljana, piše cumhuriyet.com.tr.

Živeo luksuznim životom

Mehmet Ozkan, koji je političar u AKP, bio je kandidat za gradonačelnika Antakije 2019. godine, ali nije nominovan. Vidi se da je Ozkan od izgradnje i prodaje stanova vodio luksuzan život.

Na društvenim mrežama se mogu videti slike Metina Ozkana, koji često putuje u inostranstvo i ide na izlete brodom u Češme, sa gradonačelnikom Antakje Ismailom Kimiječijem i predsednikom AKP Hataj provincije Mehmetom Jelogluom, koji se dovode u vezu sa bandom 'Ali Dibo' u Hataju. Takođe, Mehmet Ozkan je podneo tužbu protiv lokalnih novina koje su izvestile o navodima da je za izgradnju luks zgrada zaposlio radnike tražioce azila bez socijalnog osiguranja, ali je izgubio.

 Mehmet se na mrežama takođe hvalio svojim "voznim parkom", kao i bogatstvom koje poseduje. U turskim medijima je trenutno glavna tema, a na slikama koje objavljuju se vide srušene luks zgrade koje je gradio i tvrdio da su u skladu sa propisima.

Pogledajte njegove fotografije:

(MONDO)