STRAVA I UŽAS!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK, MASAKR U BILIJAR KLUBU! Nakon poraza igrač uradio NEZAMISLIVO, stradala i devojčica (12)! (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

U Brazilu se desilo višestruko ubistvo uključujući i devojčicu od 12 godina zbog podsmevanja nakon poraza u bilijarskoj partiji.

Izvor: dailymail.co.uk/screenshot

U Brazilu u gradu Sinop je ubijeno sedam osoba uključujući i dvanaestogodišnju devojčicu nakon partije bilijara, piše "Dejli Mejl". Višestruko ubistvo je navodno počinjeno jer je jedan od igrača bilijara izgubio dve partije zaredom.

Igrač koji je izgubio se vratio u bilijar klub naoružan, a pojavio se i snimak pucnjave. Na njemu se vide dvojica muškaraca koji naoružani ulaze i lokal i postrojavalju ljude. Nakon toga su počeli da pucaju na svoje taoce.

Policija je identifikovala napadače i radi se o Edgaru Rikardu de Oliveiri (30) i Ezekiasu Souza Ribeiru (27). Oni su sa lica mesta pobegli i nalaze se u bekstvu.

Zašto je došlo do pucnjave?

Oliveira je igrao bilijar protiv jedne od svojih žrtava u novac i izgubio je oko 4.000 reala. Popodne se vratio sa Ezekielom i tražio je revanš ali je ponovo doživeo poraz. Svi prisutni su potom počeli da se smeju, a Ezekiel je potom otišao po oružje i ubio je sedmoro ljudi uključujući i dvanaestogodišnju devojčicu.

Nakon izvršenih ubistava, pokupili su novac sa stolova, a ukrali su i torbu jedne žrtve. Policijski poručnik Romening dos Santos Silva otkrio je da su napadači želeli da se osvete svima prisutnima.

Upozoravamo na UZNEMIRUJUĆI sadržaj

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)