Svet

ŽENA (28) JE UBILA 6 OSOBA U ŠKOLI, IMALA KOD SEBE VIŠE VRSTA ORUŽJA! Oglasila se policija sa detaljima zločina

Autor Sara Gajić

Pucnjava se desila u jednoj školi u Nišvilu, u državi Tenesi.

Izvor: FOX 10 Phoenix/Youtube

U Nešvilu u Tenesiju prijavljena smrtonosna pucnjava u školi u kojoj je troje dece i troje odraslih poginulo, a nekoliko je povređeno. U pitanju je škola koja je privatna hrišćanska sa 200 učenika od predškolskog uzrasta do šestog razreda, starosti oko 11 ili 12 godina. Zajedno sa lokalnim vlastima, Biro za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksploziv (ATF) saopštio je da učestvuje u istrazi.

Ubica koji je usmrtio šest osoba je žena (28), navodi policija. Vlasti su ranije saopštile da je izgledala kao tinejdžerka. "Tri učenika i 3 odrasla člana osoblja iz škole Kovenant smrtno su upucana od strane aktivnog strelca, koji je sada identifikovan kao 28-godišnja žena iz Nešvila“, navela je policija u tvitu. Ime žene još uvek nije objavljeno.

Gradonačelnik Nešvila Džon Kuper, je reagovao na događaj. "Tragičnog jutra, Nešvil se pridružio strašnoj, dugačkoj listi zajednica koji su doživeti pucnjavu u školi. Moje srce je za porodice žrtava. Ceo naš grad stoji uz vas. Dok informacije i dalje pristižu, zahvaljujem se našim medicinskim profesionalcima", napisao je on.

(MONDO)