Svet

ANDREA (31) SILOVALA MALOLETNIKA (13) I RODILA DETE! Nakon hapšenja sve priznala, otkrila JEZIVE detalje zločina (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Andrea Serano osuđena je na tri meseca zatvora jer je zatrudnela sa trinaestogodišnjim dečakom.

Izvor: Fountain Police

Andrea Serano (31) iz Kolorada u Sjedinjenim Američkim Državama zatrudnela je sa trinaestogodišnjim dečakom i zbog toga je osuđena na tri meseca zatvora, piše "Dejli Mejl". Ona je nakon hapšenja priznala da je vršila nedozvoljene radnje sa maloletnikom nakon kojih je zatrudnela i rodila dete.

Otac deteta je u međuvremenu napunio 14 godina, a advokati Andree Serano su u martu otkrili da je njihova klijentkinja priznala krivicu i da će zbog toga biti registrovana kao "sek*ualni prestupnik" zbog čega postoji mogućnost da izbegne kaznu zatvora i da dobije uslovnu.

Zbog svega navedenog, moraće da odsluži tri meseca u zatvoru i da se striktno pridržava svih obaveza koje idu nakon što bude bila proglašena za sek*ualnog prestupnika. Ubrzo se oglasila i majka dečaka koji je bio primoran na intimne odnose sa Andreom Serano.

"Osećam se kao da je mom sinu ukradeno detinjstvo. Sada mora da bude otac. On je žrtva i moraće da živi sa tim do kraja života. Pravda nije zadovoljena. Osećam da bi sve bilo drugačije da je žrtva devojčica, a da je ona muškarac", izjavila je majka dečaka.

Žena silovala maloletnika
Izvor: Youtube/KRDO NewsChannel 13

(MONDO)