Svet

STEFANA (8) JE USISALA PUMPA U ODVOD BAZENA! Jeziva tragedija u poznatoj banji, mnogo posetilaca svedočilo HORORU!

Autor Aleksandar Blagić

U poznatoj banji blizu Rima, u četvrtak je tragično nastradao dečak (8) kojeg je pumpa usisala u odvod bazena.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Shutterstock

U poznatoj banji blizu Rima u Italiji, u četvrtak je tragično nastradao dečak (8) kojeg je pumpa usisala u odvod bazena, piše "Corriere della Sera". Uoči tragedije sa razglasa je bio apel da svi kupači napuste bazene zbog radnog vremena koje se približavalo kraju.

Stefan (8) je tragično nastradao, ali je prvobitno izašao iz bazena kada je čuo apel, međutim, ponovo je upao. Tragedija se odigrala pred mnogobrojnim očevicima.

U trenutnu kada je on ponovo upao u vodu, uključile su se pumpe koje se koriste u procesu čišćenja i na jednom od ukupno tri bazena, voda je naglo krenula ka odvodu. Voda je sa sobom povukla i dečaka.

Posetioci su to videli i skočili su u pomoć, ali nisu uspeli da ga spasu. Bacali su i kanape.

Pritisak je dete usisao u odvod zbog čega je njegovo telo izvučeno tek nekoliko sati kasnije. Roditelji su bili sa dečakom dok se kupao u bazenima poznate banje nadomak Rima.

Akcija izvlačenja tela trajala je navodno oko dva sata, ali su vatrogasci zajedno sa lekarima konstatovali smrt mališana. Istraga će otkriti da li su radnici uključili pumpe, a da prethodno nisu proverili da li su svi kupači izašli iz vode.

BONUS VIDEO:

(MONDO)