Svet

OVO JE LEPA STJUARDESA KOJA JE POGINULA U PRIGOŽINOVOM AVIONU! Bila je sestra moćnika - Otišla u Moskvu da ostvari snove

Autor Ivana Vlajković

Kristina Raspopova bila je jedina žena koja se nalazila u avionu u kom je poginuo i Jevgenij Prigožin.

Izvor: Facebook/Screenshot

U avionu u kom je poginuo Jevgenij Prigožin nalazila se jedna žena koja je radila kao stjuardesa. Kristina Raspopova je imala 39 godina i nakon što je objavljeno da je ona među poginulim, njene fotografije se šire društvenim mrežama.

Zaposlila se u kompaniji MNT Aero, radila je po ugovoru, i bila je zadužena za privatne letove. Neposredno pre tragedije, požalila se najmilijima zbog kašnjenja leta. Ona je u sredu ujutru na društvenim mrežama objavila fotografiju svog doručka i kofera sa natpisom "Cabin", objavio je Espreso.

Prema podacima ruskih medija, njen rođeni brat je zamenik tužioca Jemanželinska Jevgenij Raspopov. Oboje su navodno rođeni u Kazahstanu, iako na Kristininom profilu piše da je radila u Moskvi. Kada je odlučila da se osamostali, navodno se iz Kazahstana preselila u Moskvu. "Otišla je u Moskvu da bi ostvarila svoje snove. Imala je jak karakter, bila je vrlo ambiciozna", ispričala je osoba koja ju je poznavala, a koja je želela da ostane anonimna.

Na njenom profilu piše da je rođena u Moskvi, ali poslednjih nekoliko godina živi u Sankt Peterburgu, piše MSK1. Prema podacima ruskih medija, Kristina navodno nije bila bliska sa rođenim bratom. "Živeli su drugačije živote, povremeno su se čuli telefonom, viđali su se jednom godišnje. On nije znao da je ona letela u avionu sa Prigožinom. Znao je da radi kao stjuardesa na jednom privatnom avionu, koji su iznajmljivali ljudi koji sebi mogu da priušte takav luksuz", dodao je izvor blizak porodici.

BONUS VIDEO: 

 (MONDO)