NA JUTJUBU SE PREDSTAVLJALA KAO UZORNA MAMA, A ONDA JE OTKRIVEN HOROR! "Pokucao je dečak, neuhranjen, sa POSEKOTINAMA"

Uhapšena je influenserka koja ima šestoro dece, otkriveno kako ih je maltretirala - jedno pobeglo kroz prozor da pronađe pomoć!

Instagram/moms_of_truth

Influenserka i majka šestoro dece uhapšena je zbog njihovog zlostavljanja i zanemarivanja. Rubi Frenk, koja je imala YouTube kanal posvećen roditeljstvu sa više od dva miliona pretplatnika, završila je iza rešetaka a ova priča zapanjila je Ameriku.

Rubi je vodila YouTube kanal "8 Passengers" zajedno sa suprugom i šestoro dece, i objavljivala njihove svakodnevne dogodovštine. Ali iza zatvorenih vrata, odvijao se pakao, piše "TooFab".

Influenserka je uhapšena u Juti nakon što je jedno od njene dece pobeglo kroz prozor, i komšije su ga zatekle na ulici sa "otvorenim ranama i izolir-trakom oko ekstremiteta". Dete je tražilo hranu i vodu i izgledalo mršavo i neuhranjeno.

"Stanje maloletnog lica bilo je toliko ozbiljno da je odmah pregledano a potom prebačeno u bolnicu. Policija je dobila dojavu da se u kući nalazi još maloletnih lica u sličnom stanju i izvršila pretres. Pronađeno je još jedno dete sa znacima neuhranjenosti i takođe je prebačeno u bolnicu", saopštila je policija.

Instagram/moms_of_truth 

U kući su pronađeni i dokazi "vezani za povrede koje je dete imalo", i ukupno četvoro dece stavljeno je pod nadzor socijalnih radnika.

Rubi je sa suprugom Kevinom imala šestoro dece - Šeri, Čeda, Ebi, Džuli, Rasela i Iv. Snimali su se za YouTube kanal od 2015, ali je on početkom ove godine ugašen nakon kritika na račun majke. Pogledajte fotografije porodice.

Gledaoci su smatrali da je njen način vaspitanja dece i ophođenja prema njima nasilan, a neki od njenih komentara uvredljivi. Po gašenju kanala, započela je podkast sa Džodi Hildebrand, koja je takođe uhapšena.

Najstarija kćerka Šeri se oglasila na Instagramu i napisala samo jednu reč uz fotografiju policijskih automobila ispred kuće - "konačno". Potom je iznela detalje.

Instagram/moms_of_truth 

"Danas je bio veliki dan. Moja porodica i ja smo presrećni što će pravda biti izvršena. Pokušavali smo policiji i Centru za socijalni rad da skrenemo pažnju godinama i drago nam je da su konačno odlučili da se pokrenu", napisala je ona.

I sestre uhapšene influenserke su se oglasile na mrežama i rekle da je Rubi trebalo davno da bude uhapšena.

"Poslednje tri godine, ćutale smo o našoj sestri zbog bezbednosti njene dece. Daleko od očiju javnosti, pokušale smo sve kako bi mališani bili bezbedni. Rubi i Džudi su uhapšene i to je moralo da se dogodi, sada je prioritet stanje dece", napisale su tri sestre uhapšene influenserke.

Instagram/moms_of_truth 

Rubi i njen suprug članovi su Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana i u svojim videima propagirali su da deca moraju da prihvate "principe istine", inače nisu sposobna za bezuslovnu ljubav i u tom slučaju je u redu da budu "odsečena od porodice". Među drugim primerima sadržaja na njihovom YouTube kanalu su i kazne za decu. Sin Čed morao je sedam meseci da spava na "lejzi begu" za kaznu, dok šestogodišnjoj kćerki nisu nosili užinu u obližnju školu ako bi je zaboravila. Deci je takođe uskraćivan lični prostor, i kažnjavana su bacanjem najdražih stvari ili igračaka ako bi bila nestašna.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako da deca pojedu sve iz tanjira  Tik Tok/whenkatiemetharry

(MONDO)