Svet

SRAMOTNO! ZELENSKI PRIČA O NUKLEARNOM RATU, A RUS MU SE SMEJE! To nije sve, evo šta je JOŠ radio tokom govora (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Ruski predstavnik se navodno podsmevao Vladimiru Zelenskom i u nekoliko navrata koristio mobilni telefon i razgovarao sa drugim kolegama.

Izvor: Twitter/Screenshot

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u generalnoj skupštini UN da Rusija sprovodi genocid u Ukrajini i pozvao svetske lidere da prisustvuju mirovnom samitu kako bi pomogli u zaustavljanju invazije. Pozvao ih je da se ujedine kako bi porazili Rusiju. On je nastavio i rekao da se Rusija mora zaustaviti.

"Moramo da delujemo jedinstveno da pobedimo agresora i usmerimo sve svoje sposobnosti i energiju na rešavanje ovih izazova. Kao što su nuklearne bombe obuzdane, tako i agresor mora biti obuzdan", rekao je Zelenski. On smatra da Rusija, koja je naoružana nuklearnim oružjem, mora da prestane da "gura svet u konačni rat". Svoj govor je završio rečima "Slava Ukrajini", a na kraju je dobio 30-sekundni aplauz.

Međutim, dok je Zelenski govorio o agresiji na Ukrajinu, ruski predstavnik se navodno podsmevao i u nekoliko navrata koristio mobilni telefon i razgovarao sa drugim kolegama. Ponašanje ruskog predstavnika može se videti na objavljenom snimku iz skupštine UN, a nije sigurno što je kod Rusa izazvalo smeh.

BONUS VIDEO:

(MONDO)