Svet

BOLNIČAR IZ PRAGA OPISAO STRAŠNE SCENE NAKON MASOVNOG UBISTVA! "U životu ništa gore nisam video" - OVO JE ZLO

Autor Ivana Vlajković

Objavljena je ispovest bolničara koji je zbrinjavao povređene u Pragu.

Izvor: X/@DivaKnevil/Channel3now.com

U samom centru Praga na Filozofskom fakultetu u četvrtak se dogodila masovna pucnjava, a prema poslednjim informacijama ubijeno je 15 osoba, a najmanje 24 je povređeno. Događaj je na Instagramu prokomentarisao i bolničar Marek Dvorak, koji je u trenutku tragedije bio u bolnici.

"Moram da kažem da verovatno nikada u karijeri nisam video ništa gore. U meni se mešaju adrenalin, žaljenje i bes. Moje najdublje saučešće žrtvama i njihovim porodicama, ovo je suluda nepravda, zlo, strašno mi je žao. Brz oporavak povređenima", istakao je on, piše blesk.cz.

Bolničar je iskazao i poštovanje svojim kolegama. "U Univerzitetskoj bolnici sve je funkcionisalo i svi su davali sve od sebe. Vidi se da kada stvari krenu jako loše, možemo da se okupimo i da radimo kao jedan sjajan tim. Nemojte ulagati energiju u mržnju prema počiniocu, oni to ne zaslužuju i zlo samo rađa još više zla. Pazite na sebe, pomozimo žrtvama i preživelima, hajde da svi učinimo sve da se ovako nešto više ne ponovi...", poručio je on.

BONUS VIDEO: 

(MONDO/I.V.)