Svet

VOZ PREPOLOVIO DOSTAVNI KOMBI, VOZAČ SE PRETURAO PO VOZILU! Zastrašujući snimak, napravio je pogrešno skretanje (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Pojavio se novi zastrašujući videosnimak, dostavni kombi je prepolovio voz, a vozač čudom nepovređen.

Izvor: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na internetu se pojavio novi video snimak Amazonovog dostavnog kombija kojeg je nadolazeći voz presekao na pola 2021. TMZ je došao do novog dela video snimka koji daje uvid u vozilo nekoliko sekundi pre nego što ga je Amtrakov voz udario na River Valei Road u Iksoniji, U Viskonsenu. Na snimku vozač Aleksander Evans se vozi svojom rutom i ​​u jednom trenutku skreće levo na šine.

Nakon što je skrenuo, voz prolazi kroz kombi i nosi sve što se nalazi iza Evansovog sedišta. Voz zatim nastavlja niz prugu, a Evans izgleda potpuno šokirano dok odmahuje glavom u neverici. Vozač tada otkopčava pojas i video se prekida. 

Drugi deo snimka prikazuje pogled sa prednje strane kombija u trenutku kada je voz udario u njega i razbio šoferšajbnu. Prema Evansovim rečima, on je tada bio gluv na levo uvo i nije mogao da čuje da mu voz trubi. Inače, nesreća se dogodila na njegov 33. rođendan.

"Samo vazduh i pritisak. Osetio sam vazdušne jastuke... Da budem iskren, nisam znao šta da osetim u tom trenutku. To je bukvalno zvučalo kao nekakav dugi zvučni signal, kao sirena voza, i ja sam stavio nogu na gas. U tom trenutku nisam znao koliko ću moći da pobegnem od voza", rekao je on još 2021. godine, kada se dogodila nesreća.

Voz prepolovio kombi
Izvor: Youtube/WISN 12 News

BONUS VIDEO:

(MONDO/U. M.)