NOŽEM ZAKLAO BRATA I RODITELJE, A TEŠKO POVREDIO SESTRU! Masakr u porodičnoj kući, policija zatekla horor scene

U Hohentengenu mladić nožem ubio brata i roditelje i teško povredio sestru.

Shutterstock/Heiko Barth

19-godišnji mladić u Hohentengenu na nemačko-švajcarskoj granici nožem je ubio brata i roditelje i teško povredio sestru, saopštilo je državno tužilaštvo savezne pokrajine Baden-Virtemberg. Devetnaestogodišnjak je nožem ubio roditelje, stare 58 i 61 godinu, a potom i 34-godišnjeg brata. Sestra, čije godine nisu saopštene, je povređena i prebačena je avionom u obližnju bolnicu. Ona je navodno zadobila teške ubodne rane, ali nije životno ugrožena.

Incident se dogodio juče uveče, saopštili su policija i državno tužilaštvo. Osumnjičeni je uhapšen. Kako se navodi u saopštenju policije, u kući u kojoj se dogodio masakr živela je cela porodica. Ubica ima nemačko i italijansko državljanstvo. Motiv napada je još uvek nejasan.

Prema informacijama državnog tužilaštva, 19-godišnjak se tereti za trostruko ubistvo bez predumišljaja i jedno ubistvo u pokušaju i tokom dana bi trebalo da bude izveden pred sudiju, koji bi trebalo da odredi pritvor. U istom kraju, pre dva meseca, 32-godišnji sin je ubio svoje roditelje, a na kraju i sebe.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ubistvo u Novom Sadu  Kurir televizija

(MONDO/U. M.)