Svet

IZGORELA U "FERARIJU"! Ovo je devojka koja je poginula u kolima sa srpskim državljaninom u Italiji

Autor Ivana Vlajković

Devojka koja je poginula u nesreći sa srpskim di džejem u Italiji je ukrajinska manekenka.

Izvor: Facebook

Hisni Kestaj (40), di džej sa srpskim državljanstvom, poginuo je u automobilu marke "ferari" u nedelju u Italiji, a švajcarski mediji sada otkrivaju ko je devojka koja je bila sa njim.

U pitanju je manekenka iz Ukrajine. Njih dvoje su izgoreli kada se "ferari" zakucao u zaštitnu ogradu u nedelju, prepolovio i zapalio. Telo di džeja, stanovnika švajcarskog Vilneva u kantonu Vo, identifikovao je njegov brat u ponedeljak. Hisni koji ima srpsko državljanstvo je radio kao di džej, a kako prenose italijanski mediji on je prethodne noći muziku puštao u noćnom klubu u kantonu Vale u Švajcarskoj.

Sa njim u "ferariju" bila je ukrajinska manekenka, ali za sada nije poznato u kakvoj su vezi bili. Ona je na svom Instagramu delila fotografije iz Švajcarske. Di džej i manekenka su ostali zarobljeni u olupini i poginuli su na mestu nesreće. Vatrogascima je trebalo pet sati da izvade dva tela iz olupine.

Kako prenose italijanski mediji, automobil se navodno kretao brzinom od preko 200 km/h kada je proklizao na mokrom prilaznom putu i ​​udario u zaštitnu ogradu sa leve strane. "Ferari" sa švajcarskim registarskim oznakama se zatim prepolovio i zapalio, a svaka pomoć je stigla prekasno.

BONUS VIDEO: 

(Telegraf/MONDO/I.V.)