UŽAS U PENSILVANIJI

POLICAJAC SILOVAO TRINAESTOMESEČNU BEBU! Rekao da je za sve kriv porodični pas, povrede nazivao "osipom"

Autor Jana Desovski

Policajac iz Pensilvanije je silovao trinaestomesečnu bebu.

Izvor: Dauphin County Prison

Policajac iz Pensilvanije i vojni veteran optužen je da je silovao 13-mesečnu bebu i za to okrivio porodičnog psa. Stiven Kajl Kugini (28) iz Jorka u Pensilvaniji uhapšen je u utorak pod optužbom za silovanje i teški napad. Istragu je vodila jedinica za kriminalističku istragu "Likens Pensilvania State Police". 

Jedinica Likens je odgovorila na izveštaje o teškim modricama kod 13-mesečnog deteta između 11. aprila i 15. aprila. Prema krivičnoj prijavi, dete je zadobilo prelom tibije i fibule na levoj nozi, kao i druge povrede koje ukazuju na se**ualno zlostavljanje. Kugini je prvo pokušao da za bebine povrede okrivi pad i porodičnog psa. Tvrdio je da to nisu povrede na bebi, već osip od pelena.

On je na kraju priznao zločine nakon što su ga saslušali policajci i potvrdio da su povrede nastale dok je sam brinuo o detetu. Okružno tužilaštvo Dofin odobrilo je krivičnu prijavu u utorak i Kugini je tog dana uhapšen. Kugini, koji je radio kao policajac za policijsku upravu grada Jorka, odmah je suspendovan sa svoje pozicije.

"Član ovog odeljenja uhapšen je zbog nedoličnog i kriminalnog ponašanja, koji se dogodio u okrugu Dofin", naveo je komesar Majkl Maldrou u saopštenju. "Prema našem protokolu, osoba je odmah suspendovana jer se istraga nastavlja i grad traži da preduzmu odgovarajuće mere." Ovaj 28-godišnjak je ranije služio kao konjički izviđač za Nacionalnu gardu Pensilvanije.  Kugini je zadržan u zatvoru okruga Dofin uz kauciju od 200.000 dolara.

BONUS VIDEO:

 (Dejli mejl/MONDO/J.D.)