KRALJICA LEPOTE I NAJOPASNIJA ŽENA NA SVETU SE VRATILA! Svi se šokirali kad su videli njene objave na Instagramu

Ema Koronel Aispuro iznenadila je fotografijama u belo-crnoj šik haljini.

KENA BETANCUR / Newscom / Profimedia

Ema Koronel Aispuro, supruga ozloglašenog meksičkog narko-bosa Hoakina 'El Čapa' Guzmana, puštena je iz američkog zatvora u septembru prošle godine, nakon što je provela dve godine iza rešetaka u Los Anđelesu jer je pomogla svom mužu da distribuira milijarde dolara vrednu drogu u Americi i pranja novca.

A najopasnija žena na svetu ne miruje otkako je ponovo na slobodi! Ema Koronel se vratila u industriju lepote i želi da obnovi svoju karijeru. 34-godišnja kraljica lepote, koja je još uvek u braku sa 'El Čapom', koji služi doživotnu kaznu zatvora, nedavno je na svom Instagram profilu objavila da se vraća poziranju.

Svojih 117 hiljada pratilaca iznenadila je fotografijama u belo-crnoj šik haljini. U okviru jedne od svojih najnovijih objava, gde je označila i modnog stilistu Edgara Ramosa, poručila je sledeće: "Uživajte u svemu što radite maksimalno, na kraju će vam to biti jedina nagrada". "Svaka čast lepotice, uvek blistaš", poručili su joj pratioci u komentarima i podržali njen trud.

TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Podsetimo, Koronel je postala kraljica lepote sa 17 godina, kada je pobedila na izboru lepote u okviru Guava festivala kafe 2007. u Meksiku. Tamo je upoznala 'El Čapa', koji ju je zamolio za ples. Običan ples rasplamsao se u burnu romansu, a Ema je ubrzo dobila titulu njegove treće žene. Venčali su se nakon što je ona napunila 18 godina. El Čapo je 32 godine stariji od nje, a njihove dve ćerke su najmlađe od devetnaestoro dece za koju se govori da su njegova.

Drew Angerer / Getty images / Profimedia 

Koronel Aispuro je 2015. godine pomogla svom mužu da pobegne iz najbezbednijeg zatvora u Meksiku tako što je kupila zemljište koje je korišćeno za kopanje podzemnog tunela koji ga je na kraju odveo na slobodu. Kralj droge, kako zovu 'El Čapa', koristio je i svoju suprugu kao 'glasnika', pa je ona prenosila poruke između njega i drugih članova kartela dok je bio u zatvoru, saopštilo je tada tužilaštvo.

Drew Angerer / Getty images / Profimedia 

Njegovo carstvo kartela živi kroz njegovu decu, posebno njegova četiri sina koje je dobio iz drugih veza, a koji su poznati kao 'Los Čapitos'. Ivan Arčivaldo Guzman Salazar, Ovidio Guzman Lopez, Hesus Alfredo Guzman Salazar i Hoakin Guzman Lopez nastavili su da vode kartel Sinaloa nakon što je njihov otac uhapšen 2016. Ovidio je na kraju uhapšen u januaru prošle godine i čeka suđenje u SAD, dok njegova braća i dalje uspešno izbegavaju hapšenje i nedostižna su vlastima koje nastavljaju da ih gone, prenosi Marka.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KOKAINSKI RAT SRBA U BELGIJI: Ukrali im 1,2 tone droge u Antverpenu, oni oteli narko-bosa i prete mu ubistvom  TikTok/blacksheeping22

(Mondo/U. M.)