OTVARA SE NAJJEFTINIJI MODNI BREND NA 2,5 SATA OD BEOGRADA! Prostiraće se na 3.500m2, žene već "poludele"

Modni gigant je najpoznatiji po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

fokke baarssen/Shutterstock

Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda. Primark će se otvoriti u Temišvaru 7. avgusta u 10 sati, i prostiraće se na 3.500m2. Biće prva prodavnica u zapadnom delu Rumunije i biće otvoreno preko 150 radnih mesta.

Maciej Podvojski, šef prodaje u Primark-u rekao je: "Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo ovog leta dočekati naše prve kupce u Primark Temišvar. To je važna prekretnica u našim planovima širenja i dugo očekivano otvaranje za Rumuniju. Znamo da su naši klijenti u zapadnom regionu Rumunije putovali u inostranstvo da posete Primark prodavnice, tako da će im ovo otvaranje približiti Primark brend. Takođe se radujem rastu našeg Primark tima u Rumuniji".

Primark je irski modni lanac sa prodajnim mestima širom Evrope i u Amerike. Prva prodavnica otvorena je 1969. u Dablinu. Međunarodni modni lanac najpoznatiji je po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

Svako ko uđe u prodavnice obično se nađe u neverovatno velikim prodajnim prostorima prepunim gomilama modnih komada i dodataka. Pored dečije, ženske i muške garderobe, lanac nudi i potrepštine za domaćinstvo i kozmetiku.

Koncept je često kritikovan jer izuzetno niske cene znače veoma niske plate za ljude koji kreiraju modu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije  Kurir TV

 (MONDO/J.D.)