POZIRALA U SOBI, PA DOBILA NOŽ U GRUDI! Stravičan zločin trese državu, roditelji iza rešetaka

Četrnaestogodišnja devojka Skarlet Vikers pronađena je mrtva na porodičnom imanju. Za smrt devojčice osumnjičeni su njeni roditelji.

Privatna arhiva

Skarlet Vikers (14) pronađena je mrtva u porodičnom imanju, a za smrt devojčice osumnjičeni su njeni roditelji, piše "Miror". Istraga je utvrdila da je Skarlet ubodena nožem u grudi, a roditelji Sajmon (48) i Sara Hol (44) nisu se dosad oglašavali povodom optužbe.

"Skarlet je bila ljupka devojka sa odličnim smislom za humor. Uvek je bila besprekorna, puna poštovanja i ljubazna. Veoma druželjubiva devojka, bila je popularna među svojim prijateljima i veoma će joj nedostajati školskoj zajednici. Osoblje i učnici su izuzetno tužni zbog vesti i želeli bi da kažemo da su naše misli sa svima koji su pogođeni ovom tragedijom. Trust naporno radi da podrži učenike i osoblje u ovom veoma teškom vremenu", izjavio je Su Gil, direktor Akademije Huton koju je pohađala Skarlet.

Ubistvo se dogodilo 5. jula u večernjim časovima. Roditeljima će biti određen pritvor, a pre ubistva, Skarlet je objavila snimak koji je objavila na svom "TikTok" profilu.

Na snimku se vidi kako pozira u kameru, a snimala se u svojoj sobi. Bila je obučena u crno, a ispod snimka piše "Molim vas da zanemarite nered".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DA LI SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE POD PRITISKOM PRIZNALI ZLOČIN? Stručnjaci izrazili sumnju: Ovo se ne uklapa  Kurir televizija

(MONDO/A.B.)