"TRAMP HOĆE DA BUDE DIKTATOR" Javio se Bil Klinton i otkrio šta misli o povlačenju Bajdena

Oglasio se Bil Klinton nakon vesti da se Džozef Bajden povlači iz predsedničke trke.

Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon vesti da se predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden povlači iz predsedničke trke, oglasio se bivši predsednik Amerike Bil Klinton. Bajden je izjavio da podržava potpredsednicu Kamalu Haris, a Bil Klinton se usaglasio sa Bajdenom u vezi podrške Kamali Haris.

"Predsednik Bajden je podigao Ameriku nakon pandemije koronavirusa, otvorena su mnoga radna mesta, ekonomija je obnovljena i demokratija je ojačala. Po svim parametrima, stvoreno je jedinstvo i obnovljena je duša našeg naroda. Pridružujemo se milionima Amerikanaca koji su zahvalni predsedniku Bajdenu na svemu što je postigao. Počastovani smo što se pridružujemo predsedniku u pružanju pune podrške potpredsednici Kamali Haris i uradićemo sve što je u našoj moći da joj pomognemo.

Preživeli smo mnogo toga, ali ne brine nas ništa ni blizu kao pretnja koju predstavlja drugi mandat Trampa. Najavio je da će postati diktator od prvog dana. Njegova prva vladavina i kontrola Vrhovnog suda pokazala je da ga je ohrabrila da gazi Ustav. Sada je trenutak da podržimo Kamalu Haris i da se borimo svim sredstvima da je izaberemo", glasi u saopštenju Klintonovih.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"TRAMP ĆE SE PONAŠATI KAO ZORO OSVETNIK, NAJAVIO NAPAD NA "VAŠINGTONSKU MOČVARU" Jakšić: Pominje se Bajden i njegova porodica  kurir televizija

(MONDO/A.B.)