Aleksandar napustio hotel i poneo samo dve stvari: Novi detalji o nestalom Srbinu na Kipru, majka strahuje od najgoreg

Srpski državljanin Aleksandar Gligorijević nestao je na Kipru 26. jula.

društvene mreže

Srpski državljanin Aleksandar Gligorijević nestao je na Kipru u petak 26. jula nakon što je izašao iz hostela u kojem je bio u Aja Napi. Porodica se poslednji put čula sa njim u sredu 24. jula, a recepcionar hotela rekao je da ga je video u petak uveče kada je izašao iz hostela i da se više nije vratio

Aleksandar je na odmor sam otputovao na Kipar u četvrtak 18. jula i prema nezvaničnim informacijama, planirao je da kampuje. Međutim, došlo je do promene plana i odseo je u hostelu u Aja Napi.

Tokom boravka na Kipru, sastao se sa jednim prijateljem koji je na svom "Fejsbuk" profilu objasnio da je nestali Aleksandar tog dana izgledao normalno i srećno. Potom je majka nestalog Aleksandra kontaktirala Aleksandrovog prijatelja i rekla mu je da ne može sina da dobije jer mu je isključen telefon.

"Poslednji put sam razgovarao sa njim u nedelju 21. jula, preko Vacapa, nakon čega je Aleksandar došao u bar u kom radim. Kada je poslednji put razgovarala sa njim, Aleksandar ju je obavestio da se prehladio i da ima nekakav virus. Od tog poziva u sredu njegov telefon je nedostupan, zbog čega se porodica zabrinula", napisao je Aleksandrov prijatelj.

Recepcionar je rekao Aleksandrovom prijatelju da su njegove stvari u hostelu. Nakon što se nije vratio, a porodica prijavila njegov nestanak, hostel je obišla i policija koja je uzela njegovi stvari i tada je otkriveno da je Aleksandar sa sobom poneo samo dve stvari - telefon i pasoš.

"Plašim se da ga neko nije kidnapovao ili pretukao, da se nešto loše nije desilo", navela je majka nestalog Aleksandra.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"TAOCI SE NEĆE VRATITI JER BI TIME NESTAO IZGOVOR ZA JAVNOST" Jusufspahić nema dilemu: Netanjahuu je to potrebno da sprovede plan!  Kurir televizija

(Nova S/MONDO/A.B.)