Jezivo ubistvo u Nemačkoj! Profesor nožem izbo učenicu (19), pa presudio sebi

Telo tridesettrogodišnjeg muškarca pronađeno je u njegovoj kući koja je od mesta zločina udaljena oko 30 kilometara.

Shutterstock/Heiko Barth

Muškarac (33) navodno je prvo izbo maturantkinju (19) u Altenštatu, u nemačkoj saveznoj državi Hesen, nakon čega je počinio samoubistvo.  Kako pišu nemački mediji, radi o profesoru i maturantkinji kojoj je donedavno predavao. 

Prema prvim informacijama, muškarac je ušao u stan u kojem je devojka živela i izvadio nož. Naneo joj je teške povrede od kojih je na mestu preminula, a u napadu je povredio i njenog dvadesetogodišnjeg partnera.

Telo muškarca pronađeno je u njegovoj kući, koja je od mesta zločina udaljena oko 30 kilometara. Po dolasku nadležnih na adresu, muškarac je već bio mrtav.

"Nakon inicijalnih istraga, utvrđeno je da je sebi naneo smrtonosne povrede" potvrdili su iz policije, ali nije otkriveno da li je i sebi presudio nožem, ili je koristio drugo oružje.

Profesor i učenica, koja je od njega bila mlađa 14 godina, navodno su bili u vezi koja je nedavno prekinuta. Prema izjavama komšija, muškarac je bio razveden i nije imao decu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DA LI SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE POD PRITISKOM PRIZNALI ZLOČIN? Stručnjaci izrazili sumnju: Ovo se ne uklapa  Kurir televizija

(Fenix magazin/Mondo/A.V.)