"Ocu sam zario nož u leđa": Tinejdžer (17) pobio celu porodicu, njegove izjave nakon masakra lede krv u žilama

Tinejdžer iz Italije je opisao do detalja kako je ubio svoju porodicu.

društvene mreže

Tinjedžer iz Italije je u noći između subote i nedelje ubio oca (Fabija), majku (Danielu) i 12-godišnjeg brata (Lorenco) u porodičnoj vili u Paderno Dunjanu (Milano). Kada otac Fabio utrčao u sobu i ugledao tela supruge Daniele na podu i svog sina Lorenca na krevetu, koja su bila oblivena krvlju, okrenuo se svom sinu Rikardu i počeo da viče da pozove pomoć.

"Video sam ga kako se savija preko tela moje majke i zabio sam mu nož u leđa. A onda sam nastavio da ih ubadam, naročito u predelu vrata jer nisam želeo da pate", glasilo je jezivo priznanje Rikarda, 17-godišnjeg počinioca masakra u Milanu, koji je užasnuo zemlju. Mladić je usred noći ubio majku, oca i brata.

Nakon užasa, istražitelji pokušavaju da kopaju po njegovom "naizgled normalnom" životu, ispitujući prijateljstva i moguće znakove devijantnosti koji nisu otkriveni. Krenuli su od zbunjujućih izjava 17-godišnjaka u njegovoj ispovesti, u ponedeljak popodne, pred tužiocima za maloletnike.

Među stvarima koje je rekao takođe se pominje njegova "želja da ode da se bori u Ukrajini".

U nedelju uveče u 1:55 Rikardo je zvao policiju. "Moj otac je izbo moju majku i mog brata". Operaterka pita kako su: "Jesu li živi?" "Ne, čak ni moj otac", odgovara dečak. "Mrtvi su, mrtvi su." U tom trenutku operater pita da li se "ubio". "Ne, ja sam ga ubio", odgovorio je dečak.

Telefonski razgovor je trajao nekoliko minuta, a kada je policija došla, pronašli su dečaka na ulici kako sedi na ogradi sa nožem u ruci.

Kako je ranije objavljeno, Lorenco, koji je 17. avgusta napunio 12 godina, spavao je, a kada je brat krenuo da ga ubada, dečak se probudio i vrisnuo. Njegova majka Daniela čula je buku iz susedne sobe, prešla je mali hodnik i čim je ušla u sobu, dečak je ubo nožem i srušila se. Njegov otac Fabio, koji je u subotu uveče proslavio svoj 51. rođendan čuo je krike i pojurio da vidi šta se dešava, video je svog najmlađeg sina u lokvi krvi i pokušao da mu pomogne. Tada je dečak ubio i njega.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OSUMNJIČENI ZA MASAKR KOD MLADENOVCA DANAS PRVI PUT PRED SUDOM! Advokat Roskić otkriva da li je moguća kazna doživotne robije  kurir televizija

 (Corriere della sera/MONDO/J.D.)