Poplavljene ulice u omiljenom srpskom letovalištu: Oluja besni širom zemlje, turisti dobili poruke upozorenja (Video)

Grčku je pogodilo snažno nevreme, izdato je upozorenje građanima i turistima, a u Pefkohoriju su čak poplavljene mnoge ulice.

shutterstock/eugen_z

Grčku je pogodilo snažno nevreme zbog čega su turistima stigle SMS poruke upozorenja, a u Pefkohoriju, jednom od omiljenih destinacija srpskih turista, viđena je poplava. Pala je velika količina kiše koja se, kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, sa ulice uliva u more, piše "Prototema".

Oluja "Atina" donela je veliku količinu kiše praćene grmljavinom i jakim olujnim vetrom. Nastale su velike gužve u saobraćaju, a u nekim mestima je čak i nestala struja u potpunosti.

Nevreme u Atini  Youtube/Proto Thema

U centru Atine mnoge ulice su pod vodom. Grčka nacionalna meteorološka služba najavila je novi talas snažnog nevremena za večeras.

Nevreme u Grčkoj  Youtube/eviaivima vima

Meteorološke stanice zabeležile su više od 15.000 udara gromova od jutros. Novo nevreme, koje se očekuje u utorak uveče, doneće još više padavina zbog čega je savetovano građanima i turistima da se na vreme pripreme.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"GRČKA NAJJEFTINIJA, ALI NEMA SMEŠTAJA ZA MALE PARE" Seničić: Sezona bolja nego prošle godine, a OVO JE OMILJENA DESTINACIJA  kurir televizija

(MONDO)