Devojčica (14) ubila majku u sobi, pa sela i pisala poruke: Uznemirujuće, kamera u kući snimila ceo horor

Devojčica Karli Greg je optužena za ubistvo svoje majke.

Twitter/@KristyTallman/Screenshot

Karli Greg, 15-godišnjakinja iz Misisipija, ubila je svoju majku Ešli Smajli. Devojčica je optužena za ubistvo i pokušaj ubistva u vezi sa strašnim incidentom koji se dogodio ranije ove godine. Pored čudnog ponašanja u sudnici, pažnju javnosti je privukla i priroda zločina i samo suđenje. Suđenje je počelo u četvrtak.

Devojčica se osmehivala tokom suđenja. Video snimak prikazuje njenu advokaticu kako nešto piše na papiru, na šta je devojčica neočekivano prasnula u smeh. Još uvek nije poznato zašto je tako reagovala. Tužba je usredsređena na incident koji se dogodio u martu, kada je Karli, koja je tada imala 14 godina, upucala svoju majku Ešli Smajli. Njen očuh Hit je takođe bio tamo kada se incident dogodio u njihovoj kući. Hit je tokom svog svedočenja tokom suđenja detaljno opisao zločin i događaje koji su prethodili pucnjavi.

Ranije ove nedelje, tužioci su otkrili ključni dokaz - video snimak ubistva. Karli se vidi na snimku kako nosi pištolj iza leđa pre nego što je napustila prostoriju u kojoj je kamera. Nešto kasnije čuju se pucnji. Tužilaštvo tvrdi da je u zločinu korišćen pištolj A.357 Magnum koji je naknadno pronađen na licu mesta.

Karli je optužena za pokušaj ubistva pored optužbi za ubistvo. Nakon što je upucala svoju majku, navodno je pokušala da ubije Hita, svog očuha.

Devojčicin pravni tim traži da se veštači stanje devojčice kao odgovor na optužbe. Oni tvrde da su problemi mentalnog zdravlja možda igrali značajnu ulogu u njenim postupcima. Odbrana je ranije odbacila sporazum o priznanju krivice koje je ponudilo tužilaštvo, a u tom slučaju devojčica bi dobila 40 godina zatvora.

Očekuje se da će se suđenje nastaviti uz detaljnije ispitivanje dokaza i izjava svedoka.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŽENA IZ HRVATSKE ZVALA SRPSKO TUŽILAŠTVO I TVRDI DA JE DANKA ILIĆ ŽIVA" Rajko Nedić otkrio najnovije informacije: Osumnjičeni će biti optuženi za teško ubistvo  Kurir televizija