Bejrutom odjekuju eksplozije! Krvava osveta Izraela za raketni napad Hezbolaha (Video)

Izraelska vojska revanširala se Hezbolahu i izvela je napad na Bejrut.

Twitter/printscreen/@nexta_tv

Nakon organizovane akcije Izraela u kojoj su eksplodirali pejdžeri koji su u Libanu ubili više desetina ljudi i pripadnika Hezbolaha, oni su odlučili da se osvete Izraelu i pokrenuli su raketni napad u kojem je lansirano oko 140 raketa. Nakon toga, Izrael se revanširao Hezbolahu i napao je Bejrut, glavni grad Libana, piše "BBC".

Prvi čovek Hezbolaha, Hasan Nasralah, je najavio osvetu za izraelski napad zbog strašnih eksplozija u Libanu. Izraelska vojska objavila je na društvenoj mreži "X" da je izveden napad na Bejrut, ali nisu saopštili dodatne informacije.

Stanovnici prestonice Libana objavili su na društvenim mrežama snimke na kojima se vidi gust dim. U pozadini većine snimaka čuje se prelet izraelskih ratnih aviona.

Kako prenose lokalni mediji, napad se dogodio u predgrađu Dahije za koje Izrael tvrdi da je uporište Hezbolaha. Prema informacijama ministra zdravlja Libana, ima mrtvih, ali se tačan broj utvrđuje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OGLASIO SE NAVODNI PROIZVOĐAČ PEJDŽERA SA TAJVANA?! Lutovac: Bio veoma ljut, tvrdi da ih je proizvela druga firma! Izraelci sve pažljivo isplanirali  kurir televizija

(MONDO)