Ruska granica probijena na još jednom mestu? Ukrajina objavila snimak sukoba (Video)

Ukrajinska vojska navodno je probila rusku granicu na još jednom mestu.

https://liveuamap.com//Printscreen/Shutterstock

Ukrajinska vojska, trupe iz sastava 95. odvojene vazdušno-jurišne poljske brigade, navodno su probile granicu sa Rusijom na još jednom mestu, piše "Pravda". Nije otkrivena tačna lokacija proboja granice, ali ukrajinski portal navodi da je ovo drugo mesto, pored Kurske oblasti, gde je ukrajinska vojska probila granicu Rusije.

Objavljen je i snimak na kojem se vide oklopna vozila koja se kreću ka ruskoj granici. Pred kraj se vidi i obračun sa ruskim trupama na granici.

Ukrajina probila rusku granicu  Youtube/Десантно-штурмові війська ЗС України

MONDO redakcija informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na redakcija@mondo.rs.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"RUSIJA PRATI NAŠ ODNOS PREMA NATO!" Todorov upozorava: Ne možemo očekivati da ćemo zauvek sedeti na dve stolice bez posledica  Kurir televizija

(MONDO)