Roditelji tražili ćerku (19), pa ugledali ruku koja viri iz zemlje: Užasan kraj potrage za nestalom devojkom

Tinejdžerka koja je u petak nestala u Parizu pronađena je mrtva u Bulonjskoj šumi.

Privatna arhiva

Tinejdžerka Filipin Le Noar de Karlan (19), koja je u petak nestala u Parizu, pronađena je mrtva u Bulonjskoj šumi, piše "Le Parizien". Njeni roditelji su organizovali potragu dan nakon nestanka, a potom su u šumi ugledali kako ruka viri iz zemlje.

Ona je poslednji put viđena u petak oko 14 časova kada je ručala blizu fakulteta. Tog popodneva je trebalo da ide kod roditelja na ručak.

Zabrinuti roditelji prijavili su uveče nestanak. Rođaci su sami uspeli da lociraju njen telefon i oko 50 članova šire rodbine tražilo je nestalu devojčicu.

Na obodu Bulonjske šume pronašli su njeno telo koje je bilo delimično zakopano. Brzo je policija stigla na lice mesta, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da je ona bila zlostavljana pre ubistva.

Izvori za francuski lsit navode da su građani prijavili da su u šumi videli sumnjivog čoveka tamne kose koji je nosio hiruršku masku. Navodno je u ruci imao pijuk.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ŠOK SVEDOČENJE GLEDAOCA KURIR TELEVIZIJE: Javio se u emisiji uživo, majka(63) nestala bez traga! "SUMNJAM DA JE UBIJENA"  Kurir televizija

(MONDO)