Zgrozila se kada je trebalo to da pokupi! Konobarica na Oktoberfestu zaradi 5.000€, ali gleda svakakve gadosti

Pojedini gosti Oktoberfesta rešili da preskoče problem odlaska u toalet i počeli da nose pantalone sa umetnutim - pelenama!

TikTok/tc.mnchen

Kako čovek uzima sve više piva, prinuđen je da sve češće ustaje i odlazi u toalet. Ipak, čini se da su pojedini gosti Oktoberfesta rešili da preskoče taj problem i počeli da nose pantalone sa umetnutim - pelenama! Neobično rešenje zateklo je pre neki dan simpatičnu konobaricu koja je, uz očekivani izraz gađenja, morala da se pobrine da upišana odeća završi u kanti za smeće i čiji je snimak postao hit na TikToku sa skoro tri miliona pregleda.

"Iz rubrike izgubljeno i nađeno. Bilo da se radi o jakni, jetri ili mozgu, svako ostavi nešto iza sebe u pivskom šatoru. Međutim, današnje otkriće je posebno oduzelo dah", navela je ona u opisu snimka.

Čega će se još sve nagledati do 6. oktobra kada se festival završava, možemo samo da pokušamo da zamislimo, ali pošto su mnogi u komentarima pitali da li je osoblje na Oktoberfestu bar dobro plaćeno, evo šta piše na zvaničnoj stranici tog događaja.

"Ako želite da radite na Oktoberfestu, najvažnija karakteristika je izdržljivost. Naravno, morate biti i druželjubivi ako želite da radite za šankom ili kao konobar. Prava osoba za ovaj posao je srećna što je sa drugima, ali mora da zna da napunjene krigle piva mogu da teže i do 30 kilograma po tovaru. Osim toga, konobari mogu očekivati i to da će se pošteno nahodati, odnosno da će preći i do 20 kilometara dnevno", navedeno je na stranici Oktoberfesta i dodato:

"Što se naknada tiče, tako stvari stoje. Ovde nema satnica i plate zavise od udela u prihodu. Prosečna zarada je viša od 5.000 evra za celih 16 ili 18 dana, a najveću zaradu ostvaruju konobari koji rade u šatorima u kojima se služe vino i šampanjac. Bakšiš čini veliki deo zarade, a snalažljiviji konobari znaju da uzmu i nekoliko stotina evra dnevno", navedeno je sajtu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru  Kurir