"Svake godine bude izvučeno 50.000 srećnih dobitnika": Kreće najluđa trka u Americi - za zelenu kartu (Video)

Svi koji žele u Ameriku u narednom periodu mogu aplicirati za zelenu kartu.

TikTok/principuspeha

Svi oni koji maštaju da se presele u Sjedinjene Američke države u narednom periodu mogu aplicirati za zelenu kartu! Pojedini influenseri i korisnici društvenih mreža objasnili su detalje programa lutrije.

"Program počinje od 2. oktobra, aplikaciju popunjavate isključivo na sajtu dvprogram.state.gov. Biće vam potrebno oko 20 minuta. Ništa se ne plaća, jedino što morate da odete kod fotografa da vam napravi odgovarajuću fotografiju i da vam pošalje na mejl ili fleš. Ako slika ne odgovara ili ste lažirali nešto od podataka automatski otpadate", naveo je bloger Jovan Savin na svom Instagram profilu.

Dodao je da zelena karta omogućava stalni boravak u USA, radnu dozvolu bilo gde u USA.

"Pristup školama i univerzitetima, putovanja, lakši put ka državljanstvu, isto kao da ste državljanin samo što nemate pravo glasa. Svake godine bude izvučeno 50.000 srećnih dobitnika. I da nije nemoguće, znam ljude koji su dobili i sada žive tamo sa porodicama. Kada završite aplikaciju dobićete broj, sačuvajte ga obavezno! U maju 2025. godine uđite na sajt, ukucajte vaš broj i proverite da li ste izvučeni", objasnio je.

Tiktoker Jovan Krstić koji je i sam 2017. godine izvučen na ovoj lutriji naveo je da se do 5. novembra može aplicirati.

"Treba popuniti svoje osnovne podatke i već u maju sledeće godine možete biti izabrani vi. Tako sam ja 2017. godine došao u Ameriku jer sam bio izvučen na lutriji", naveo je Krstić.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"AMERIKANCI SU BILI ZBUNJENI, ODIGRALI SMO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAMKICA!" Direktor KLS: Verujem da dobijamo Nemce, ali...   kurir televizija

(Kurir/Mondo/U. M.)