Devojka se snimala za TikTok, pa poginula nasred ulice: Strašan snimak kruži mrežama, njeni prijatelji vrištali

Devojka koja se snimala za TikTok poginula je na ulici jer je zbog trenutka nepažnje propala u stanicu metroa.

YouTube/Screenshot

Ruskinja Arina Glazunova (27) tragično je izgubila život kada je pala niz stepenice na stanici metroa u Tbilisiju u Gruziji. Devojka je izgubila život snimajući sadržaj za društvene mreže, a kamera je zabeležila trenutak kada je izgubila ravnotežu i pala niz stepenice.

Prilikom pada zadobila je teške fizičke povrede, uključujući prelom baze lobanje i višestruke modrice po telu. Lokalne vlasti potvrdile su da je ona podlegla povredama ubrzo nakon nesreće. Glazunova je bila poznata kreatorka sadržaja na TikToku, a njena smrt je još jednom podsetila na rizike nemarnog snimanja na javnom mestu.

Devojka poginula dok se snimala na ulici  Youtube/EXCELSIOR

Arina iz Moskve snimljena je kako hoda trotoarom i peva hit pesmu "For The Last Time" ruskog benda Hunger Boys, piše The Sun. Na snimku ona gleda ka kameri drugarice ne gledajući kuda hoda.

"Ne, ne čekam te, ali znaj da sam poslednji put, poslednji put volela", replike su koje je pevala u poslednjim trenucima svog života.

Dok ponavlja stihove pesme, kamera se okreće ka njenoj prijateljici koja je u trenutku iskolačla oči kada je videla da je Arina propala.

Na snimku se čuju Arinini vriskovi i panični glasovi njenih prijatelja pre nego što se ekran ugasio.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Eutanazija - pravo na dostojanstvenu smrt ili moralni greh?   Kurir televizija

 (Jutarnji list/MONDO/J.D.)