Izrešetali čoveka ispred hotela, pa pobegli vodenim skuterima! Ljudi vrištali, u panici zvali svoje bližnje

Jedan Meksikanac je ubijen u sredu ujutro ispred hotela "Riu", dok su gosti potrčali da se sklone.

@quintanaroonews/X

Preplašeni turisti razbežali su se kad su četvorica napadača upucala čoveka ispred luksuznog odmarališta sa pet zvezdica u KankunuŽrtva, identifikovana samo kao 30-godišnji Meksikanac, je ubijena u sredu ujutro ispred hotela "Riu", dok su gosti potrčali da se sklone.

"Riu" je u saopštenju naveo da ubijeni čovek nije bio gost niti radnik hotela. Nakon što su ispalili više metaka, napadači su pobegli sa lica mesta. Dvojica su pobegla vodenim skuterima koje je navodno iznajmila žrtva, a dvojica peške, piše “Dejli mejl”. Meksička policija ispituje mogućnost da je ubistvo povezano sa švercom droge.

Na snimku nastalom nakon incidenta vide se zabrinuti gosti koji su se sklonili u hotel i čekaju uputstva nadležnih. Drugi se vide na kameri unutar odmarališta kako u panici zovu svoje bližnje, vrište i trče da se sklone u kupaćim kostimima i sa stvarima za plažu.

Bolničari potvrdili da je upucani muškarac ostao mrtav na licu mesta. Jedan od četvorice napadača je pobegao nakon pucnjave preko plaže susednog hotela "Drims". 

Dečaka ubio zalutali metak

Do pucnjave je došlo dva meseca nakon što su naoružani napadači na vodenim skuterima otvorili vatru na rivalske dilere na plaži u Kankunu, kad je ubijen 12-godišnji dečak. Mali Santjago je bio sa porodicom na plaži pored hotela "Riu" kad je pogođen sa više zalutalih metaka 29. jula.

Prevezen je u bolnicu gde je kasnije podlegao povredama. Američki Stejt department stavlja Meksiko u savetodavni nivo 2, što znači da turisti treba da budu oprezni kad tamo putuju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!  kurir televizija