Troje ljudi ubijeno u 3 grada za 3 dana: Među žrtvama učitelj u penziji Bilić, policija istražuje ženu sa snimka

Policija je uspela da poveže tri ubistva i uhapsila Sabrinu u jednom hotelu, ali još uvek se ne zna ko je žena sa snimka.

Niagara Regional Police Service

Sabrina Kauldar (30) uhapšena je od strane policije u Berlingtonu u Kanadi, i optužena za tri odvojena ubistva koja su se desila tokom prva tri dana oktobra.

Oktobra 1. policija u Torontu je primila poziv nešto nakon 14 časova po lokalnom vremenu, u kojem je prijavljeno da je žena u svojim 60-im godinama pronađena mrtva sa vidljivim povredama.

Niagara Regional Police Service 

Oktobra 2., hitna pomoć u Nijagarinim vodopadima reagovala je na prijavu o narušavanju javnog reda. Kada su policajci stigli, pronašli su Lensa Kaningema, koji je imao teške povrede, i uprkos naporima lekara, 47-godišnjak je preminuo na mestu događaja.

Zatim, 3. oktobra, ubrzo nakon podneva, u Hamiltonu je muškarac pronađen bez svesti na parkingu sa ubodnim ranama, saopštila je policija. Na mestu događaja, hitna pomoć je pronašla 77-godišnjeg Marija Bilića, penzionisanog učitelja, koji je transportovan u bolnicu, gde je kasnije preminuo.

U okviru istrage, policija je uspela da poveže tri ubistva i uhapsila Sabrinu u jednom hotelu.

Ona je kasnije optužena za tri ubistva, prenosi Skaj Njuz.

Dva od tri preminula, Bilić i Kaningem, navodno su bili nasumično izabrani ciljevi, prema tvrdnjama lokalne policije, dok je treća osoba bila od ranije poznata Sabrini.

Policija još uvek nije upoznata sa motivom napada. Inspektori takođe pokušavaju da identifikuju ženu snimljenu kamerama 1. oktobra kako kupuje odeću koju je Sabrina imala u svom posedu u trenutku hapšenja.

Niagara Regional Police Service 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Detalji ubistva u Nišu, ćerka zaklala majku!  Kurir/M.S

(MONDO/Nevena Davidović)