Ruski Leonardo Di Kaprio poslat na bojno polje! Propao zbog viška kilograma, a sada je u Putinovoj nemilosti

Rus Roman Burstev (41), dvojnik Leonarda Di Kaprija, dobio je poziv za vojsku.

Not supplied / WillWest News / Profimedia

Rus Roman Burstev (41), koji je ostvario niz uloga i angažmana u reklamama zahvaljujući tome što izgleda kao dvojnik Leonarda Di Kaprija, poslat je u rat protiv Ukrajine, piše Dejli mejl. Roman je uspeo da izgradi karijeru kao dvojnik poznatog glumca, ali je onda tokom pandemije njegova karijera stala i tada je dobio višak kilograma. Više nije imao posao i povremeno je radio na pijaci i u gvožđari i završio na birou rada i ubrzo, kao i svi nezaposleni muškarci u Rusiji, dobio je poziv za vojsku.

Pre nego što je otišao u vojsku, živeo je sa roditeljima u iznajmljenom državnom stanu u Podolsku, blizu Moskve. Prema nekim stranim medijima, ruski predsednik Putin spreman je da plati oko 19.000 evra svakome ko stekne potrebne kvalifikacije za borbu. Nakon toga, svaki vojnik će primati mesečnu platu od 1.900 evra sve dok bude živ na ratištu. U slučaju da vojnik pogine na ratištu, njegova porodica može podneti zahtev za odštetu u iznosu od približno 117.000 evra, prenosi Dejli mejl.

Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Pre nego što je pozvan u vojsku, Roman je 2021. rekao da će raditi na gubitku kilograma i da je spreman da se vrati poslu kao dvojnik Leonarda Di Kaprija, ali nedavno snimljene fotografije pokazuju da to ipak nije uspeo.

"Moji poslovni problemi su počeli tokom pandemije korona virusa i više nisam dobijao toliko poslovnih ponuda i pao sam u zaborav. Isprobao sam mnoge metode za mršavljenje pre nego što sam našao onu koja mi najviše odgovara i sada sam u procesu mršavljenja", rekao je Roman pre tri godine. Burcev je stekao slavu glumeći u reklamama, uključujući i onu za votku Five Lakes, a pre karijere dvojnika radio je u IT sektoru.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam  kurir televizija