Kamala pije pivo sa voditeljem u emisiji uživo i proziva Trampa: "Šta vas to onda čini? Gubitnikom" (Video)

Kandidatkinja demokrata je priznala da ponekad voli da popije pivo.

Screeenshot YouTube

Ako Kamala Haris pobedi na američkim izborima, jedna stvar je sigurna: ona će biti prvi šef države koji u zadnjih osam godina voli pivo, a to je pokazala u humorističnoj emisiji u utorak uveče kada je popila limenku piva sa voditeljem Stivenom Kolbertom.

Za razliku od prethodna dva stanara Bele kuće, zakletih antialkoholičara Donalda Trampa i Džoa Bajdena, kandidatkinja demokrata je priznala da ponekad voli da popije pivo. U emisiji "Kani šou sa Stivenom Kolbertom" Haris je otvorila limenku piva, a voditelj je rekao publici da su scenaristi emisije unapred najavili da "potpredsednici Sjedinjenih Država ne mogu samo da ponude čašu piva".

Kamala Haris pije pivo  YouTube/The Late Show with Stephen Colbert

Haris je otkrila da je prethodno pivo popila sa suprugom Dagom Emhofom tokom bejzbol utakmice. Pojavljivanje u emisiji deo je njene medijske kampanje tokom koje se pojavila u još jednoj emisiji i dala poduži intervju Hauardu Sternu na radiju SiriusKSM. 

Uglavnom se radi o laganijim emisijama bez dubokoumnih pitanja, ali Haris je iskoristila Kolbertovo ruganje na račun Trampa i pitanje o njegovom porazu na izborima 2020. godine. "Šta vas to onda čini? Gubitnikom. Eto šta se događa kada pijem pivo", našalila se ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KAKO JE KAMALA HARIS NAPRAVILA NEVEROVATAN PREOKRET? Jeleča iz Njujorka analizirao: Pre mesec dana smo svi mislili da će izgubiti  Kurir televizija