Pretučena trudnica usred dana! Ponavljala monstrumu da je trudna, a ona je i dalje šutirala u stomak

Žena iz Teksasa izgubila je bebu kada ju je ženska osoba udarila nogom u stomak.

YouTube/ KHOU 11

Jedna žena iz Teksasa u Sjedinjenim Američkim Državama izgubila je bebu kada ju je druga žena udarila više puta nogom u stomak zbog manje saobraćajne nezgode, piše "Dejli Mejl". Trudna žena bila je u 6. mesecu kada je udarila u stub za parkiranje.

"Zaglavila sam se. Dala sam malo gasas i bočno sam udarila vozilo iza sebe", rekla je nepoznata žena za "KHOU 11".

Dok je žena izlazila iz vozila da pogleda štetu, druga žena se već zaletela na nju. Navodno joj je zgrabila torbicu i počela da pretura po njoj.

Kada joj se trudnica suprotstavila, navodno ju je žena udarila nogom u stomak. Odmah nakon udarca, trudnica ju je obavestila da je trudna, ali je žena napadač nastavila da je udara!

 "Počela sam da plačem jer me je bolelo kada me je udarila drugi put", navela je žrtva napada.

Kada je policija stigla na lice mesta, prvo nije verovala žrtvi napada. Nakon pregleda snimka sa sigurnosnih kamera, shvatili su šta se dogodilo i odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari morali da izvrše abortus u bolnici.

"Mnogo sam plakala u bolnici. Nije izgledalo stvarno. Mislila sam da će najteža stvar biti da rodim bebu prirodnim putem. Ležala sam u krevetu, plakala mnogo puta: Zašto mi se to dogodilo? Zašto je morala da mi je oduzme? Želela bih da pronađem ovu ženu i donesem pravdu svojoj ćerki", zaključila je nesrećna žena.

Tuča žena u Teksasu  youtube/KHOU 11

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tuča u Novom Pazaru  RINA

(MONDO)