Jezivi detalji zločina kod hrvatske granice: Jednog sina (2) ubio pištoljem za svinje, pa s drugim pojeo picu

Tamošnji mediji dalje navode da je otac ubio svoje dvogodišnje dete pištoljem za svinje.

Profimedia - Red Dot Kft

Isplivali su stravični detalji ubistva u Mađarskoj, na granici sa Hrvatskom. Telo dvogodišnjeg deteta pronađeno je u mađarskom selu Zakanji. Za ubistvo je osumnjičen 37-godišnji otac. Roditelji deteta živeli su odvojeno, ali još uvek nije doneta sudska odluka o starateljstvu nad detetom, piše 24.hu.

Tamošnji mediji dalje navode da je otac ubio svoje dvogodišnje dete pištoljem za svinje, a potom je želeo da se ubije istim pištoljem. On je sa teškim povredama završio u bolnici. Ono što je posebno uznemirujuće je to što je otac danima na svojim profilima na društvenim mrežama delio snimke na kojima ima oružje.

"Danas i sutra će biti odlučujući. Izvinjavam se svojim dragim prijateljima, supruzi, sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", napisao je u svom Fejsbuku. Prema rečima svedoka, rođaku žrtve, osumnjičeni je nakon ubistva prekrio telo deteta, a zatim je sa drugim sinom pojeo picu. Prema navodima porodice, muškarac je nameravao da ubije i bivšu partnerku jer ju je pozvao da dođe kod njega na razgovor.

Majka je o tome obavestila nadležne i upozorila da joj nije vratio dete u dogovoreno vreme. Kada je policija upala na imanje, muškarac je pokušao sebi da presudi i pucao sebi u glavu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir