"Nećemo stati dok poslednji terorista ne bude ubijen": Snimak eksplozije tokom terorističkog napada u Turskoj

Društvenim mrežama kruže snimci i fotografije terorističkog napada u Turskoj.

X/WorldAffairsPro

Tokom terorističkog napada u fabrici "TAI" nedaleko od Ankare odjeknulo je više eksplozija, a prema rečima očevidaca, čuli su se i rafali. 

Video koji je geolocirao i potvrdio "CNN" prikazuje eksploziju u glavnom gradu Turske, Ankari, koju vladini zvaničnici nazivaju "terorističkim" napadom. Turski ministar unutrašnjih poslova oglasio se na društvenoj mreži "X" i saopštio da ima nastradalih, kao i povređenih. Takođe, on je istakao da je napad bio usmeren na tursku avio-kompaniju.

Poginulo troje, dva napadača ubijena

Prema pisanju turskih medija, u terorističpm napadu je poginulo njih troje, dok je 14 osoba teško ranjeno. Ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja izjavio je da su dva napadača ubijena.

"Osuđujem ovaj gnusni napad. Naša borba će se nastaviti odlučno i sve dok poslednji terorista ne bude neutralisan. Neka se Bog smiluje našim mučenicima. Našim povređenima želim brz oporavak", rekao je Jerlikaja.

Društvenim mrežama kruže snimci naoružanih napadača. Još uvek nema zvaničnih informacija koliko terorista se nalazi u fabrici, a prema navodima očevidaca ukupno ih je troje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BiH SLEDEĆA TERORISTIČKA META" Bizarne tvrdnje direktora Centra za antiterorizam: Žele konflikt u regionu KRAJNI CILJ DALEKO VEĆI  Kurir televizija

 (Mondo/Aleksandra Virijević)