Melanija ponizila Trampa pred celim svetom! Snimak postao hit na mrežama: "Koliko joj je platio da bi došla?"

Snimak Melanije i Trampa na predizbornom skupu je obišao svet.

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedi

Donald Tramp, republikanski kandidat za predsednika SAD, proteklog vikend održao je predizborni skup na Medison Skver Gardenu, a veliku pažnju okupljenih privukla je Melanija Tramp. Ilon Mask, najbogatiji čovek sveta, najavio je dolazak Melanije Tramp na pozornicu, a njeno pojavljivanje izazvalo je velike ovacije publike...

Možda zato što je ovo prvo pojavljivanje Trampove supruge u javnosti nakon duže vremena, a moramo da kažemo da je svojim stajlingom ukrala svu pažnju.

Ona je za ovu priliku nosila crno-beli mantil sa animal printom, a kosu je stiliozvala na svoj uobičajeni način - pustila je slobodno da pada niz ramena. Melanija je ovaj politički skup otvorila petominutnim govorom, nakon čega je pozvala supruga da joj se pridruži i zvanično otvori ovo okupljanje.

Donald se ponadao da će ovog puta imati priliku da poljubi svoju suprugu u javnosti, no - to se nije desilo. Melanija mu je okrenula obraz, a neprijatna scena poljupaca obišla je svet - i to u formi video-materijala.

Komentari korisnika mreža samo su se ređali ispod obajvljenog snimka.

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedi 

"Pitam se, koliko joj je platio da bi došla?", "Sigurno joj nije platio dovoljno", "Ni njegova žena ne podržava njegovu kampanju, pa mora da plati da bi došla", bili su samo neki komentari...

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vesna Rivas: Dan kada će se održati izbori u Americi ima veoma povoljan kod po Trampa!  Kurir televizija

 (SuperženaB92/MONDO/J.D.)