Bolji izbor

KNJIGE KOJE ĆE OBELEŽITI OVU ZIMU: 3 naslova koja morate da pročitate!

Izvor Promo

Ovo su tri knjige koje će vam upotpuniti zimske dane!

Izvor: Shuttersrtock

Zimski dani idealni su da se provedu u omiljenoj fotelji, pored prozora, uz šolju kafe ili čaja i dobru knjigu... Dok sedite ušukani ispod toplog pokrivača donosimo vam predloge za knjige koje će vas inspirisati, pokrenuti na razmišljanje, osmeliti na promene… Neka vam čitanje postane svakodnevni ritual tokom koga se opuštate i uživate u vremenu samo za sebe. Osim knjige i toplog napitka, ukoliko ste korisnik - društvo će vam zasigurno praviti i IQOS koji predstavlja bolju alternativu pušenju cigareta, jer nema vatre, pepela, dima i neprijatnih mirisa kao kod cigareta koje će uništiti idiličnu atmosferu koju ste kreirali samo za sebe.

Pobednici

Knjiga koja će vam upotpuniti zimske dane je defitinivno "Pobednici" od Fredrika Bakmana, čuvenog autora bestselera "Čovek po imenu Uve". Na prvi pogled sasvim obična priča koja govori o tome šta je porodica, hokejaški tim i zajednica i šta smo spremni da žrtvujemo da bismo ih zaštitili.

"Pobednici su neobična, lepa i užasna, ali pre svega važna priča, pogotovo u današnjem svetu punom protivrečnosti jer govori o ljudskoj nesposobnosti da se uradi ono što je ispravno čak i kad je izbor sasvim očigledan", opisao je švedski magazin, Dagens Niheter.

488 pravila za život

Još jedno čitalačko štivo koja će vas uz šoljicu čaja, tople čokolade ili kafe naterati da se zapitate u čemu grešite jeste knjiga komičarke Kiti Flanagan "488 pravila za život". I sama autorka vam garantuje da ćete zahvaljujući ovim pravilima biti bolje informisani, da ćete se bolje osećati i bolje izgledati, zapravo, bićete sveukupno bolji čovek. Upravo je ova knjiga za svakoga ko veruje da su dobri maniri i zdrav razum sinonimi za kvalitetan život.

Put frilensera

Ukoliko ste ljubitelj društvenih mreža i želite da izađete iz dosadašnjih okvira i zakoračite u svet frilensinga, onda je knjiga "Put frilensera" od Roberta Vlaha idealno štivo za vas. Ova knjiga je pravi poslovni priručnik za nezavisne profesionalce. U njoj ćete naći najbolje i najnovije praktične savete o frilensingu - danas sve više prisutnijem načinu poslovanja na slobodnom tržištu. Znate šta vam je činiti - naoružajte se toplim napitkom, mekim ćebetom.

Tagovi