Bolji izbor

NIKAD BOLJE VEČE, NIKAD BOLJA ATMOSFERA! Kako izgleda najbolja žurka ikada - IZ PRVE RUKE!

Izvor Promo

Na Retrospektaklu nikad ne može da bude prosečno, a ovo je veče za pamćenje!

Izvor: Promo

Gde je nezaboravni provod ako ne tamo gde su najpoznatiji beogradski klaberi? Oni nikada ne greše, a okuplja ih tvorac najbolje žurka ikada - čuvenog Retrospektakla, Marko Nastić! Zajedno sa pedeset DJ-eva domaće elektronske scene, krcati Hangar đuskao je do “iznemoglosti” - toliko da ste mogli da vidite samo ogromnu masu i ruke u vazduhu!

Izvor: Promo

Retrospektakl, poznat kao događaj za koji je teško napraviti reprizu, konačno se dogodio ponovo. Marko Nastić obeležio je veliki jubilej - 25 godina DJ karijere organizovao je na svetski način! Vizuelni efekti, igrači i dobro poznati zvuk priredili su noć za pamćenje, a svi verni ljubitelji elektronske muzike uživali su u 100 najvećih hitova ikada.

“Odavno se na jednom događaju nisu okupile sve generacije klabera na jednom mestu, a nikada ranije se nije desilo da starija publika (35+) na tako velikom događaju dominira u poseti. Ovo jasno pokazuje da su koncept i energija koja se stvorila oko obeležavanja godišnjice moje karijere bili motiv da starije generacije ljubitelja elektronske muzike izađu to veče i sretnu se sa starim prijateljima i vide sve one sa kojima su odrastali uz elektronsku muziku i naravno, i skoro sve izvođače koji su učestvovali u stvaranju domaće scene na jednom mestu“, rekao je Marko Nastić koji je sa ostalim kolegama puštao osam sati neprekidne muzike!

Izvor: Promo

Dok su sve generacije uživale do ranih jutarnjih sati, IQOS se pobrinuo da nas podseti na postojanje boljih alternativa. I ovoga puta je podržao spektakularno muzičko putovanje, a ove godine slavi i šest godina postojanja u Srbiji kao bolja alternativa od nastavka pušenja cigareta. Masa ljudi nije marila za duvanski dim, jer IQOS samo zagreva duvan, te korisnici istog nisu ljudima oko sebe smetali zbog neprijatnih mirisa duvanskog dima*!

Izvor: Promo


Ovo je bio vikend za pamćenje! U vreme kada svi težimo ka boljim navikama, probajte i vi da budete korak ispred svih.

*IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.