Bolji izbor

ZAŠTO SVI PIŠU DA JE EXIT USPOMENA KOJA SE PAMTI CEO ŽIVOT? Mreže su preplavljene, a ovo su PROMENE koje su nas osvojile

Autor Nenad Milošević

EXIT je ove godine bio poseban i ima dobre razloge za to.

Izvor: Shutterstock/DisobeyArt

“Uspomene koje se pamte za ceo život” - opis je mnogobrojnih snimaka i fotografija koji je preplavio društvene mreže. Glavni krivac je najveći internacionalni muzički festival EXIT koji je ponovo oborio sve rekorde. Koliki utisak je ostavio na posetioce, govori činjenica da hiljade ljudi danima nije spavalo kako bi uživalo u omiljenim muzičkim žanrovima najpopularnijih izvođača. Energije nije manjkalo, naprotiv. Masa se ujedinila, a ovo je dokaz da muzika zaista spaja ljude.

Pored impresivnog sadržaja i atmosfere o kojoj će se mesecima brujati, primetili smo promene koje su prvi put uvedene ove godine. Prva u nizu je da smo naučili važnu lekciju o cigaretama i njihovoj štetnosti - EXIT je prvi festival na kom su mogle da se kupe samo bezdimne alternative. To nas je u startu osvojilo!

Festivali su ispunjeni masom ljudi, a gužva remeti pravi užitak. Ne samo da se povećava rizik da nekoga “zakačimo” žarom, već je velika verovatnoća da stojimo baš pored osobe koja će se pobuniti zbog udisanja duvanskog dima ili neprijatnog mirisa. Zato je IQOS bolja alternativa od nastavka pušenja cigareta. Duvan se zagreva, a vatra, dim i pepeo ne postoje. Na licu mesta smo se uverili da su posetioci bili motivisani da naprave manje rizične odluke i spokojno se prepuste zvucima muzičkih genija.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi nas je dočekala Together X House by IQOS Stage
kojoj su se obradovali najveći ljubitelji elektronske muzike. Iskusili smo koktele koji su posebno napravljeni za EXIT i to uz najznačajnijeg stvaralaca underground zvuka. Fabrizio Marra je bukvalno stopio masu!

Svi znamo da nijedna žurka nije žurka za pamćenje bez neponovljivih uspomena!
U art zoni smo napravili majicu i narukvicu, a crtanje po licu nas je nateralo da napravimo najbolje selfije za Instagram. Magic Zone by IQOS Together X je mesto na kom su posetioci imali priliku da učestvuju u igricama i osvoje vredne nagrade - VIP karte za Main Stage i Dance Arenu, kao i propusnicu za on stage experience na Dance Areni. Oni koji su bili najuspešniji, definitivno imaju šta da pamte i prepričavaju.

Instagram ovih dana ne laže - EXIT je u saradnji sa IQOS brendom zaista uspeo da ujedini ljude širom sveta i uvede ih u jedinstveni muzički univerzum koji se pamti. Doživotno.

IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.