Bolji izbor

DETALJ KOJI ĆE VAS IZDVOJITI IZ MASE TOKOM LETA: Kako da budete u centru pažnje - bilo da ste u Srbiji ili inostranstvu!

Izvor Promo

Da imate priliku da budete slavni na 15 minuta, da li biste je prihvatili?

Izvor: GaudiLab/Shutterstock

Retki su oni koji priliku da budu slavni, makar na 15 minuta, ne bi iskoristili. Opravdano, jer biti u centru pažnje kod većine ljudi stvara prijatno osećanje. Na taj način smo “izdvojeni iz mase”, ali je činjenica da mnogima ne polazi za rukom da se sve(t) vrti oko njih. Osobe koje privlače pažnju najčešće nam zapadnu za oko tokom putovanja. Kada promenimo okolinu i kada nam je pogled konstantno usmeren prema novim i nepoznatim licima, šanse da nekoga, već prvog dana na plaži, ne prokomentarišete - gotovo da ne postoje. Ipak, kako da baš vi budete glavni akter svog letovanja?

Ako želite da se o vama priča, a ne da budete nemi posmatrač, trebalo bi da znate da je govor tela presudan. Pažnju možete da privučete, a da ne progovorite. Tome najviše doprinosi razoružavajući osmeh, ali samo ukoliko je iskren. Jedan od saveta mnogobrojnih psihologa glasi: glavu držite visoko, ramena su povučena unazad, stojite pravo i isijavajte samopouzdanjem.

Na drugom mestu je pogled, ali ne bilo kakav. On mora da traje. Dug pogled je dobra tehnika kojom osvajate svakog potencijalnog sagovornika, ali je važno da ne preterujete. Reč je o metodi koja traje onoliko koliko vam je potrebno da vidite koje su boje nečije oči. To je podatak koji mnogi ni ne zapamte, ali će vam pomoći da privučete pažnju i probudite nečije interesovanje.

Osim psiholoških tehnika, veliku moć igraju asesoari koje nosite. Čak i modni stručnjaci ističu da možete da obučete šta god želite, ali detalji su ti koji igraju ključnu i presudnu ulogu. Neminovno je da će vas izdvojiti od ostalih, privući nove ljude koji će vam postaviti pitanje vezano baš za vaš unikatni detalj, a dobićete i komplimente koji svakoj osobi prijaju. Ako želite takav ishod, da li ste spremni da započnete uzbudljivo putovanje sa magičnim asesoarom - najnovijim ograničenim izdanjem IQOS ORIGINALS DUO?

Izvor: Promo

Remek-delo IQOS-a dolazi u očaravajućoj ljubičastoj boji. Bolja alternativa od nastavka pušenja cigareta dizajnirana je sa posebnim sjajem koji će biti odličan razlog da izazovete radoznalost, divljenje gde god da se pojavite i započnete razgovor.

Takođe, ukoliko želite da vaš uređaj bude poseban, poigrajte se kapicama za držače različitih boja, koji će govoriti umesto vas - bilo da ste na egzotičnoj destinaciji ili u Srbiji. Budite glavna uloga u letu 2023. godine!

Tagovi