Bolji izbor

DOGAĐAJ KOJI ĆE SE PAMTITI - OVO JE REVOLUCIJA: Trenutak prekretnice okupio masu ljudi, a povod menja i vaš život!

Autor Stefan Stojanović

Spektakl i revolucija sa posebnim razlogom.

Izvor: Promo

U životu svakoga od nas postoji niz trenutaka koji imaju moć da potpuno izmene tok naše budućnosti. Poznati su kao životne prekretnice koje nas izazivaju, oblikuju i često vode u neočekivane avanture. Imaju moć da spoje odluke i iskustva, ali i da donesu lepe događaje koji se zauvek pamte.

Oni nam pružaju snagu da pređemo na sledeći nivo, usvojimo bolje navike i doživimo jedinstveno iskustvo. Upravo to se dogodilo na spektakularnom ILUMA IQOS događaju u Beogradu koji je uspeo da spoji inovativnu tehnologiju, jednostavnost i zadovoljstvo.


ILUMA je najinovativniji uređaj IQOS generacije! Nakon lansiranja u Italiji, Grčkoj, Španiji i Švajcarskoj, konačno je stigao u Srbiju. Otkrivanje uređaja po prvi put obeleženo je u Hangaru, a događaj su svojim prisustvom uveličale brojne zvanice, poznate ličnosti i uticajni IQOS korisnici.

Izvor: Promo

Ovo je bio trenutak koji će se urezati u istoriju. IQOS je uspeo da donese novu epohu u svetu tehnologije i pokazao kako ona može da transformiše naš život na elegantan i inspirativan način. ILUMA nudi tri jedinstvena uređaja - IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA I IQOS ILUMA ONE. Svaki je opremljen sistemom indukcionog grejanja. Nemaju oštricu, precizno zagrevaju duvan i ne ostavljaju ostatke jer se ne čiste. Nikada.

Svečanu dobrodošlicu poželeli su Aleksandar Jakovljević, generalni direktor Kompanije “Filip Moris” za jugoistočnu Evropu, i Oggie Kapetanović, potpredsednik za integrisanu izgradnju brenda, koji su istakli da je najinovativniji uređaj nastao zahvaljujući pažljivom osluškivanju potreba punoletnih potrošača.

Domaćin večeri bio je popularni glumac Milan Marić, dok su Bajaga i Fantom sjajnim muzičkim performansom poželeli doborodošlicu okupljenima i dodatno zagrejali atmosferu. Milan Marić, koji je pre nekoliko godina sa tradicionalnih cigareta prešao na bolju bezdimnu alternativu, otkrio je zašto će ILUMA biti važna prekretnica u životu svih nas. Ona ne pomera, već postavlja nove granice u životu svakog pojedinca.

Izvor: Promo

“Siguran sam da je teško menjati navike, ali mislim da je mnogo važno imati svest o tome koliko je to neophodno raditi kako ne bismo tapkali u mestu. Koliko god da smo ostvareni i srećni, svaki korak napred stabilizuje stvari i čini nas življima. Kad se krećete, uvek unapređujete sebe. Mnogo je lepo praviti promene, naročito sitne. Navike su opaka stvar. Kad uhvatite kontinuitet, to vas čini živima”, istakao je Milan Marić i otkrio kako izgleda njegov prelazak na sledeći nivo.

“I radujem se i malo zazirem. Mislim da je to normalna stvar kada je nešto nepoznato. Ljubomoran sam na ljude koji su potpuno otvoreni. Ja sam malo oprezniji, ali volim i podržavam. To je prirodan proces koji se dešava i svaki put kad se dešava smena nekih stvari, nailazimo na dozu otpora i sumnje. Ljudi se teško odriču onoga što je poznato kako bi napravili novi korak. Meni nije bilo teško da se naviknem na IQOS, već nekoliko godina sam korisnik. Svakome kažem: ‘Daj mu par nedelja i sve će ti biti jasno’”, otkrio je Milan Marić koji je za sebe već izabrao ILUMA elegantan uređaj.

Pored otkrivanja proizvoda sa inovativnim dizajnom, veliku pažnju zvanica privukla je jedinstvena umetnička instalacija koja se za ovu priliku “preselila” iz Knez Mihailove. Uz spektakularni plesni performans u koji su bili uprti dronovi i mobilni telefoni više od 600 zvanica, imali smo priliku da vidimo nadrealni eksterijer “Next Level Cube”.

Izvor: Promo


Čine ga “infinity mirrors”, osvetljeni reflektivni paneli koji stvaraju hipnotički efekat “beskonačnog ogledala”. Svi su imali osećaj da su “ušli u sliku”, a sve zahvaljujući animiranim oblicima koji se transformišu u hiljade čestica. Nadrealni utisak kretanja bio je doživljaj koji se pamti.

Izvor: Promo

Prekretnica, koju skoro svi priželjkujemo, dogodila se baš ovde. ILUMA IQOS serija sada čeka na vas. Dostupna je svima, u različitim bojama i sa jedinstvenim karakteristikama. Osvestite sva svoja čula, vreme je za sledeći nivo.

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.