Bolji izbor

JEDINSTVENI DOGAĐAJ U ATINI KOJI NAM JE PROMENIO ŽIVOT: Pokrenuta globalna inicijativa za život bez duvanskog dima

Izvor Promo

Spektakularan događaj koji je 29. septembra 2023. održan u Atini zahvaljujući kompaniji Philip Morris International, dugo će se prepričavati.

Izvor: Promo

U znak podrške misiji bez duvanskog dima, kompanija Philip Morris International predstavila je IQOS Together X platformu koja pozdravlja izbor više od 27 miliona punoletnih korisnika, da sa cigareta pređu na manje štetan IQOS sistem za zagrevanje duvana.

Izvor: Promo

Ellinikon park bio je ispunjen hiljadama ljudi koji su napravili bolji izbor od nastavka pušenja cigareta. U želji da podrže svet bez duvanskog dima, ostavili su cigarete i postali članovi IQOS zajednice. Tim povodom, punoletni pušači došli su iz 19 zemalja širom sveta - Srbije, Italije, Nemačke, Češke, Švajcarske, Grčke, Kipra, Filipina...

Izvor: Promo

 "Preko platforme IQOS Together X, sarađujemo sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta - zajednice koja obuhvata više od 27 miliona punoletnih korisnika, od kojih smo neke pozvali da nam se pridruže na globalnom događaju u Atini", rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI-a za proizvode bez dima i odnose sa potrošačima.

Izvor: Promo

 "Videti toliko članova ove zajednice na jednom mestu tokom ovog jedinstvenog događaja, prilika je za nas da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete odu u istoriju i ohrabrimo ih da se zalažu da i ostali punoletni pušači naprave bolji izbor od nastavka pušenja".

Izvor: Promo

 Koliko je ovaj događaj ostavio jak utisak i želju za boljim izborom, govori i činjenica da su proizvodi bez dima dostupni za prodaju na 80 tržišta, a preko 27.2 miliona punoletnih korisnika opredelilo za proizvode bez dima kompanije Philip Morris International.

Izvor: Promo

IQOS TOGETHER X naglašava moć izbora i nudi potrošačima iskustvo kreirano po njihovom izboru. U okviru ove inicijative, koja se razvijala na tržištima širom sveta poslednjih šest meseci, prikupljane su povratne informacije potrošača na osnovu kojih je organizovan globalni događaj u Atini.

Novi IQOS Iluma Prime uređaji

Naravno, putovanje je bilo upotpunjeno i novim IQOS Iluma Prime uređajima koji su naše iskustvo učinili još posebnijim zbog lakoće korišćenja i izostavljanja čišćenja.

Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnot. Samo za punoletne.

Tagovi